To poproszę o zapisanie na listę rezerwową, bo bym z chęcia potrenował rozpkę pod ETC i tym razem nie mam żadnego ślubu.Pacek pisze:niestety będę musiał zrezygnować
JAJO BAZYLISZKA 10.07 Single Warszawa 2350
Re: JAJO BAZYLISZKA 10.07 Single Warszawa 2350
Mały up zgłoszeń.
Przypominam, że rozpy dosyłamy do dziś do 24.00.
Jeśli ktoś wcześniej będzie wiedział, że nie może przyjść w sobotę, to proszę o nformację, żeby wszyscy przez niego nie musieli czekać.
Ekipa blatująca proszona na 8.15 w szkole.
Przypominam, że rozpy dosyłamy do dziś do 24.00.
Jeśli ktoś wcześniej będzie wiedział, że nie może przyjść w sobotę, to proszę o nformację, żeby wszyscy przez niego nie musieli czekać.
Ekipa blatująca proszona na 8.15 w szkole.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Edit: nieaktualne, dzięki Voodoo
Ostatnio zmieniony 8 lip 2010, o 22:24 przez Arbiter Elegancji, łącznie zmieniany 1 raz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
LOOOOOLLLLKalesoner pisze:Pedros może JJ Ci pożyczy ma taką fajna zieloną, jak nie, to bierz dwa bolce, albo proksuj czymś co chociaż trochę wyglada jak Hydra.
Dobra, załatwione przynoszę...
Fajną zieloną...
Jedy rolls on the floor laughing...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.