Witam. To mój pierwszy post tutaj i pragnę wszystkich pozdrowić. Wybaczcie ale nie będę tego robił indywidualnie
A żeby nie przedłużać to pokaże co ja tam czasem sobie mażę
Na początek moi wojownicy
Pieski
Dwie marudy
Rycerze, niestety dwóch z nich jeszcze nie skończonych
I jeszcze trochę 40k
Póki co to na tyle. Proszę oczywiście o uwagi komentarze rady i krytykę. I jeszcze taka sprawa a propos piesków. Jeden z nich jest jaśniejszy od pozostałych. Jak jest lepiej?
ŻuŻu's Miniatures
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ŻuŻu's Miniatures
"Po co ginąć w walce za idee, skoro można zginąć w walce przeciwko idei?"
Marek Krewski
Marek Krewski
- michnik000
- Kretozord
Figurki ładnie pomalowane, fajny styl prezentujesz.Najwięcej zachwytu miałem przy termosie i orkach, naprawdę porządna robota, baardzo mi się podobają przez ciebie pomalowane 40k, ale chaosik też niezły, trzyma klimat.Wracając do twojego pytania to osobiście najbardziej podoba mi się ten ostatni piesek z rozjaśnianym na czerwono futrem, tyle, że ta różowa morda za nic do niego nie pasuje(kolorystycznie), tak dziwnie wygląda, bez urazy
Co zwróciło jeszcze moją uwagę to podstawki(te skończone) mi się osobiście nie podobaja, nie mają tego czegos według mnie, ale to moje osobiste odczucia.Uważam,że łatwiej i ładniej byłoby pomalować je na wierzchu kamyczków graveyard earthem a potem delikatnie zdrybrushować blanched bonem.Ale to tylko taka mała sugestia. Ogólnie figsy bardzo fajne i starannie pomalowane. Gud dżob
Aaa...bo bym zapomniał zapytać, jesteś samoukiem, od jak dawna malujesz?
Co zwróciło jeszcze moją uwagę to podstawki(te skończone) mi się osobiście nie podobaja, nie mają tego czegos według mnie, ale to moje osobiste odczucia.Uważam,że łatwiej i ładniej byłoby pomalować je na wierzchu kamyczków graveyard earthem a potem delikatnie zdrybrushować blanched bonem.Ale to tylko taka mała sugestia. Ogólnie figsy bardzo fajne i starannie pomalowane. Gud dżob
Aaa...bo bym zapomniał zapytać, jesteś samoukiem, od jak dawna malujesz?
ŻuŻu figurki bardzo fajne zwłaszcza chaośnicy ,choć rzeczywiście może podstawki powinny być trochę bardziej żywe i urozmaicone ale jak dla (subiektywna ocena) mnie samo malowanie to dobry TT. Nie wiem ile malujesz ale skilla jak widać już masz a z czasem na pewno jeszcze wzrośnie.
A witamy. Niezły start na forum
Chaos: nieźle, na stół ok, zastrzeżenia jedynie do skóry na pieskach (to co Rasti, zresztą szara maść na koniach też słabo).
Marine: najgorszy spośród prezentowanych - zero cieniowania na czerwonym.
Orki: chyba najlepsze z wszystkiego, choć nad metalikami można by jeszcze przysiedzieć. Moar wash!
Chaos: nieźle, na stół ok, zastrzeżenia jedynie do skóry na pieskach (to co Rasti, zresztą szara maść na koniach też słabo).
Marine: najgorszy spośród prezentowanych - zero cieniowania na czerwonym.
Orki: chyba najlepsze z wszystkiego, choć nad metalikami można by jeszcze przysiedzieć. Moar wash!
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Czołem Żużu Częstochowa szturmuje
Spoko figsy, pozdrawiam z Rska
Spoko figsy, pozdrawiam z Rska
No niestety maluję już kawał czasu, ale z dużymi przerwami. Nigdy od nikogo nie pobierałem nauk, ani nie studiowałem tutoriali. Może czas zacząć? Dzięki za opinie. Co do Terminatora to miałem zamiar pomalować go zupełnie inaczej ale zapędziłem się z tym czerwonym i tak już zostało. Podstawki niestety zostaną takie jakie są bo mam już w ten sposób zrobione treje i nie chce mi się robić wszystkiego od nowa. Czołem Szrama. Saint City się w końcu pokaże
"Po co ginąć w walce za idee, skoro można zginąć w walce przeciwko idei?"
Marek Krewski
Marek Krewski
Bardzo fajne modele, no i świetny start na forum! Masz spoko styl z wyraźnym kontrastem nieco komiksowy, ale dzięki temu figsy sie muszą super prezentować na stole
ładnie
bardzo ciekawe malowanie chaosu
orki do 40k
bardzo ciekawe malowanie chaosu
orki do 40k
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Krzychu opier... niczasz się . Tyle czasu minęło i nie wrzuciłeś nic nowego . Maluj i chwal się . Masz teraz nową armię , Dark Elfy , to pacnij coś , wrzuć i pochwal się .
pzdr.
pzdr.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
40-tka lepiej pomalowana, niż chaos, ale i chaos całkiem ok. Tarcze chaośników mógłbyś malować jak u woja w środku. tarcza malowana jak u rycerza na pierwszym zdjęciu wygląda zbyt dziwacznie. Czerwone obwódki a w srodku ciemne plamy. Tam właśnie powinno być jaśniej, a nie ciemniej. Nie podobają mi się tylko pieski - przez to cieniowanie szare. Nie wyszło za dobrze. Generalnie natomiast chaos wygląda ok, bo jest mroczny...