Pytania co do Vc
Moderator: misha
Re: Pytania co do Vc
Opłaca się "dusić" przeciwnika CC? Tzn. dużo szkieletów w klockach po 20 wspieranych inwokacją, Wskrzeszanie dodatkowych zombie na tyłach i flanki czegoś lepszego i szybszego typu BK albo varfgulfa?
"Poddaj się i służ mi za życia lub giń i bądź mym
niewolnikiem po śmierci."
.......................................Hrabia Vlad von Carstein
odpowiedź brzmi :Tak Szkielet i Zombi mogą przytrzymać co kluczowe jednostki Wroga ;]
+ inwokacja i Przeciwnik stoi całą grę ;]
+ inwokacja i Przeciwnik stoi całą grę ;]
Chyba że liczba wskrzeszonych zombi/szkieletów/ghuli przekracza liczbę jednostek które gina w wyniku combatu twojej tury i jego do nxt twojej
„Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!”- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali
- gerald_tarrant
- Masakrator
słusznieM.T. pisze:Znajdź takiego w bitwach na <2000p
tak dawno nie grałem na mniej niż 2 k, ze zapomniałem o takiej możliwości
Jak ładnie te szkielety pokonwertujesz, to nie.
Ale gdy będą to po prostu szkielety pomieszane z GG, to może być problem
Pzdr.
Ale gdy będą to po prostu szkielety pomieszane z GG, to może być problem
Pzdr.
Skaven pisze:Noł fakin łej To jest forum battlowe a nie o rozmiękczaniu karmelowego rycerza
Moja porada jest taka ze zwykle kackupa łatwiej leci więc wlej 0.5 spirolu do wc i powinno puscić
- Koziorożec
- Wałkarz
Aż do wczoraj żyłem w przeświadczeniu, że moje trupy (chodzi zwłaszcza o psy) nie mogą wybrać flee jako reakcji na szarżę. Ale po przeczytaniu AB Mumiaków zacząłem mieć wątpliwości i choć wątpię bardzo, to nie zaszkodzi zapytać. W AB VC nie ma w zasadach specjalnych armii nic na ten temat, a w TK jest wyraźnie wyszczególnione, że nie mogą uciekać.
Jak to jest?
Jak to jest?
wystarczy, że są Immune to Psychology i już flee nie zadeklarujesz
spoko ja trochę ponad rok temu dawałem flee Fell Batami i dziwiłem się, że nie mogę ich zebrać na tym ich plewnym Ld hehehe
spoko ja trochę ponad rok temu dawałem flee Fell Batami i dziwiłem się, że nie mogę ich zebrać na tym ich plewnym Ld hehehe
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Jako że jestem nowy, wszystkich forumowiczów pragnę przywitać.
Mam pytanie odnośnie Fell Batów. Zakupiłem 5 blistrów tych stworów i w ani jednym nie ma podstawki. Czy jest to normalne?
Mam pytanie odnośnie Fell Batów. Zakupiłem 5 blistrów tych stworów i w ani jednym nie ma podstawki. Czy jest to normalne?
"Nie gardź sobą, że przegrałeś bitwę. Trzeba znacznej siły, by się zapędzić aż tam, gdzie się bitwy przegrywa."
Henryk Elzenberg
Henryk Elzenberg
- MichaLZgierz
- "Nie jestem powergamerem"
Mam pytanie. Co to za zasada "Thunderstomp". Ni mogę nic znaleźć w podręczniku głównym albo złe tłumacze nazwę:(. Proszę o pomoc, wyjaśnienie lub wskazówkę.
"Poddaj się i służ mi za życia lub giń i bądź mym