Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Warsztat Czopka
Wygasły
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2017, o 08:02 przez Czopek, łącznie zmieniany 59 razy.
- michnik000
- Kretozord
bardzo fajny model i b.fajne malowanie, ale ja bym mu jeszcze buty miejscami rozjaśnił i zlikwidował lub zrobił większą tę kałużę/kawałek jeziora.Trochę dziwnie to wygląda w takiej ilości w rogu podstawki a wokół pełno śniegu.
Już chyba fajniej by wyglądał lód zamiast wody, ale to tylko takie moje dywagacje.
Ogólnie WIELKIE Bravoo za tak pomalowana figurkę
Już chyba fajniej by wyglądał lód zamiast wody, ale to tylko takie moje dywagacje.
Ogólnie WIELKIE Bravoo za tak pomalowana figurkę
Slava Bracja Sable w Dloń ! normalnie jak zrobisz taką całą armię w klimacie łysych kozaków przeplatanych z Polsko-Ruskimi szlachcicami w futerkach, będziesz moim guruCzopek pisze:Kislev uber alles jak mawiali najstarsi górale.
Byćmoże jest to zaczątek armii imperium robionej na Kislev.
w razie gdyby coś się działo będę informował na bieżąco
samo malowanie jak zawsze masz swój styl i robisz dobrze pędzlem
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Czopku-chłopku, figurki wypas tylko rób zdjęcia na bezbarwnym jednolitym najlepiej jasnym tle
Prezentują się na prawdę nieźle (poza kilkoma elementami, np. złoto). Pancerze koni wyglądają świetnie Można prosić o zdjęcia na białym (lub czarnym) tle?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetny dobór kolorów Podobają mi się
Czopku...widzę twoje prace na żywo mam możliwość patrzenia co dzień...naucz się robić zdjęcia na normalnym białym tle i o normalnych nie przekłamanych-jaskrawych kolorach bo naprawdę Twoje prace wiele tracą takimi zdjęciami
a prace są przednie
a prace są przednie
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Bardzo ładne kolorki,twarz kislevity oddaje jego charakter.nad elfami pewnie długo siedziałeś co widać.ogier zarąbisty,lubię takie barwy fantasy,pewnie tak samo zrobię teraz swoje ogry.Szacun:>
Figurki prezentują się świetnie. Moim zdaniem nie pasują do nich te podstawki. Lepiej by się prezentowali na deskach (imitacja pokładu) lub na piachu, tak jak by dopiero co wylądowali na brzegu.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
to prawda ale podstawki są narzucone odgórnie, mają pasować do reszty armii