Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Re: Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Czołem dzieciaki
Wpadłem na BP i widzę, że wejherowo robi Wielkiego Dracona (a Scimi i dead nic się w WAR nie chwlili).
Może uda mi się namówić brackiego i wpadniemy popatrzec jak pocicie się na sali
Pozdro.
P.S. Coraz bardziej mnie korci żeby wyciagnać figsy z piwnicy (tylko najpierw trzeba zobaczyc z czym się te 8 ed je)
Wpadłem na BP i widzę, że wejherowo robi Wielkiego Dracona (a Scimi i dead nic się w WAR nie chwlili).
Pozdro.
P.S. Coraz bardziej mnie korci żeby wyciagnać figsy z piwnicy (tylko najpierw trzeba zobaczyc z czym się te 8 ed je)
Nie chwalili się, bo go nie organizują. Ze starej gwardii została Basia oraz Tomek.Christos pisze:Czołem dzieciaki
Pozdro.
tylko jedna osoba przysłała zgłoszenie, nic więcej nie dostałem
SexRocket pisze:dlaczego rogatych nie ma?
Mam taką prośbę jest na razie zgłoszeń na jakieś 81 osób, a na domkach zabukowane jest obecnie 89 nie wliczając organizatorów. Jeśli ktoś wie, że nie będzie kogoś od niego z ekipy to niech napisz, żeby można było uporządkować to. Najlepiej niech to podsyła jedna osoba odpowiedzialna za grupę.
Może być to czynnik, który decyduje czy ktoś przyjedzie czy nie. Może myśli, że nie ma miejsc noclegowych lub coś w ten deseń.
Jak coś między domkami można rozbić namiot (info mało widoczne w regulaminie).
Z góry dzięki
Może być to czynnik, który decyduje czy ktoś przyjedzie czy nie. Może myśli, że nie ma miejsc noclegowych lub coś w ten deseń.
Jak coś między domkami można rozbić namiot (info mało widoczne w regulaminie).
Z góry dzięki
Ja dzwoniłem w tej sprawie do Pająka: z przyczyn zdrowotnych nasza ekipa zmniejsza się do 3 osób, ja i Butan rozpiski przysłaliśmy, Skaven nie wiem czy również to zrobił, ale jedzie. Także Legion zawita w trzy osobowym składzie, a nie cztero. Ergo zwalniamy jedno miejsce bodajże w trójce.
W domku kohortowym najprawdopodobniej zwolnią się 3 miejsca, jutro przyślę Ci Michał kompletną liste osób które u nas będą.
Czyli wychodzi na to, że w trójce będą wolne 3 miejsca na dole i 1 u góry. Nieźle - a miał być taki ścisk straszny i spanie na podłodze
@Manfred
Rozpa doszła, sprawdzona, poprawna, tylko ja nie ogarnąłem dodania ciebie do listy w całym zamieszaniu. Poprawię to wieczorem.
Pozdrawiam
Rozpa doszła, sprawdzona, poprawna, tylko ja nie ogarnąłem dodania ciebie do listy w całym zamieszaniu. Poprawię to wieczorem.
Pozdrawiam
Wyslalem wczoraj rozpiske, moze ktos sprawdzic czy doszla ? Z gory dzieki
pozdrawiam
pozdrawiam
goboss pisze:koledzy zawiedli, w domku numer 6 zwolniły się trzy miejsca. Bartys, Semi i Slanesh nie jadą.
Rozmawiałem poprzez PW z Gobossem i na te miejsca możecie wpisać mnie i Morgana.
Rozpe wyśle wieczorem.