Plemiona

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Świat 3, K56 nick: TroyanArt, wioska: Trojanki, plemię: Sąsiedzi (skrót: Sąsiad) jak będziecie zagadnijcie z wiadomością :)
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

tez sie w to zaczalem bawic ;]

swiat 3, k 46, nick Sehenesmet wioska Quatar (otak.. ostatnio brak u mniej jakiejkolwiek tworczej weny ;)

Awatar użytkownika
Muniek
Mudżahedin

Post autor: Muniek »

No to ja takze chetnie bym sie przylaczyl do jakiegos plemiona.Jestem na 36 kontynencie.Nick: muniek83

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

a ja chcialem znowu w ogame popykac, jest ktos mozew jakims konkretnym sojuszu, na ktoryms z nowszych UNI?

Plemiona K33 RobsonM krainy sa wybierane losowo? dostalem 33 ;/

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

Robson zapraszam na 25 Uni, stare ale jare ja zaczelem niedawno i mam spokoj:D

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

ja się boję wszelkich internetowych gierek
strasznie wciągają

zresztą i tak wolę Star Crafta;]
Ostatnio zmieniony 13 lut 2007, o 23:21 przez Fisch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Ja mam dokładnie tak jak Fisch. WoWów, ogejmów i plemion wolę nie dotykać by nie ugrzęznąć.

No i Starcraft rządzi 8)

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Raz, dwa razy na rok daje sie wciagnąć w wirtualny świat. Nagram sie, nagram... az mi sie zrobi niedobrze i wtedy moge z powrotem wrocic do ukochanego batla. Narazie farmię na plemionach a figsy się kurzą (w kazdym raie jesli chodzi o malowanie... ). Dobrze, trzeba czasem odpoczać.
Obrazek

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

teraz problem bo w poniedzialek rusza nowy świat, a na starym dorobilem się już ponad 1000 pkt i żal opuszczać

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

co za problem. grasz na dwóch :D

Awatar użytkownika
Bartas
Chuck Norris

Post autor: Bartas »

to już wtedy klimatu takiego nie ma :) wiem bo grałem chwile na 3-cim i 1-wszym, ale zrezygnowałem z tej pierwszej wioski ponieważ już aż takiej wagi do rozbudowania i do tego co tam robie nie przywiązywałem

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

A ja gram wciaz w warcrafta 3: ft. Fajnie jest. Tak niestresujaco, a jednak multi player. No i battle.net to chyba najlepszy system multi.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

cyba tft :P na ladderze? jakims modzie czy tak po prostu?? (polecam footki.. bardzo odstresowujacy mily mod :D )

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Laddera klepie, ostatnio glw rt, ale momentami przestawiac sie na at.

Awatar użytkownika
Ushabti
Mudżahedin

Post autor: Ushabti »

Grałem na 1 Świecie jako dyplomata Vargh i dociągnąłem plemię do 20 miejsca w rankingu, mimo tego, że unikalismy przyłączania sie do najsilniejszych. Plemie pełne uporu, ale "klymatyczne".
Ze świata 1 zrezygnowałem z nudów (po paru miesiącach naprawdę się nudzi) i przeniosłem się na świat 3 gdzie siedzę na granicy kontynentów 54/55 i sobie farmię z nudów (nie chce mi się robić szlachcica). Na razie moja najlepsza farmą jest wiocha o nazwie Kislev ;)
Długo grałem jako bezplemienny, ale jakoś sentyment do Vargh mi pozostał, mimo czegoś koło 40stego miejsca w rankingu plemion (sorki, ale nie trawię masówek typu Gotyx, Sparta i inne takie).

Jak Wam póki co idzie?

Awatar użytkownika
Troyan
Mudżahedin

Post autor: Troyan »

Nam czyli plemieniu Sąsiad idzie bardzo dobrze. Leżymy bliziutko siebie wieć i ataki są skoordynowane i łatwiej sie nam bronic, jestem z K56 moze byś sie Ushabti do nas przyłaczył ?
Obrazek

Chłopi-przy-broni. A Bronia bez kiecki.

Awatar użytkownika
Ushabti
Mudżahedin

Post autor: Ushabti »

Jakoś tego nie widzę... lojalność ponad wszystko ;)
Ale jak tak dobrze Wam idzie na S3 napisz do mnie w grze, to może uda się jakieś ładne pakty zawiązać, choć nie wiem czy coś to da, skoro i tak my siedzimy bliżej kontynentów centralnych...
Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

Swiat 2, k34 i k44
Nick Sir Garrow. 18 wiosek, 200 000 pkt. Swietna gra ale dosc czasochlonna :wink: jak mi sie znudzi chetnie rozdam wiochy 8)

ODPOWIEDZ