Black Coach WIP by Browar
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Black Coach WIP by Browar
Na koniec końców mam w planach żeby zawiesić go nad drzewem by pokazać że lata. Wright prawie skończony zastanawiam się jeszcze czy dać butki czy szmatkę przedłożyć. Już pierwsza krew przelana zaciąłem się przy obróbce plasticardu ;p Poki co możecie mnie po dopingować żebym go nie odłożył w odstawkę.
Jak się podoba ;p ??
Jak się podoba ;p ??
całkiem, całkiem
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Zapowiada się na naprawde dobrą robote, podoba mi sie wielka czaszka na górze coacha.
Jak na razie super jest Najbardziej mi się podoba ta czacha na dachu Ciekawe jak będzie sie prezentować na koniec - pomalowane
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jest fajnie, ale mam wrazenie, ze za bardzo inspirujesz sie oryginalem, zrob jakies swoje oryginalne wzorki, czy cos czego w oryginalnym coachu nie ma.
Czekam na dalsze wipy , no a przede wszystkim na pomalwanego, bo wtedy dopiero bedzie widac dobra robote.
Czekam na dalsze wipy , no a przede wszystkim na pomalwanego, bo wtedy dopiero bedzie widac dobra robote.