Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
Re: Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
Dawaj, Kielonek, ogarnij jeszcze 2 osoby
Jakby sie znalazly, to czemu nie. Zargaja miedzy soba i bedziemy mieli slyczna 20steczke.

Ostatnio zmieniony 14 lip 2010, o 11:05 przez Rince, łącznie zmieniany 1 raz.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Aron_Banalny
- Masakrator
ja się wcisnę pogierczyć, men
Panie Manfred dostałem niewątpliwą przyjemność dostania od Ciebie w pierwszej rundzie.
Trza się umówić.
To jak? Pasuje wtorek? Ja jestem dostępny praktycznie cały dzień, ale liczę na Twój zdrowy rozsądek.
Dawaj znać, co i jak.

To jak? Pasuje wtorek? Ja jestem dostępny praktycznie cały dzień, ale liczę na Twój zdrowy rozsądek.

Dawaj znać, co i jak.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Może być wtorek godzinę jakąś poranną chyba bym wolał, ale to do ustalenia jeszczesolider4 pisze:Panie Manfred dostałem niewątpliwą przyjemność dostania od Ciebie w pierwszej rundzie.Trza się umówić.
To jak? Pasuje wtorek? Ja jestem dostępny praktycznie cały dzień, ale liczę na Twój zdrowy rozsądek.![]()
Dawaj znać, co i jak.

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
dajcie chłopaki znać o której będziecie się w ten wtorek miziać to wpadnę popatrzeć

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Spoko może być 11 w Cytadeli, daj znać czy pasi.Manfred pisze:Może być wtorek godzinę jakąś poranną chyba bym wolał, ale to do ustalenia jeszczesolider4 pisze:Panie Manfred dostałem niewątpliwą przyjemność dostania od Ciebie w pierwszej rundzie.Trza się umówić.
To jak? Pasuje wtorek? Ja jestem dostępny praktycznie cały dzień, ale liczę na Twój zdrowy rozsądek.![]()
Dawaj znać, co i jak.
Nie ma takiej opcji brak mu kreski między nogami i dwóch balonów na klacie.mati.pl pisze:Manfred chce solidera na śpiocha cyknąć

"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Chyba nie myślisz że będę płacił za oglądanie tegomati.pl pisze:Arbiter: będą bilety

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..