NMM

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

NMM

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Mam kilka pytań odnośnie NMM. Zdecydowanie bardziej podobają mi się metaliki ale stwierdziłem, że wszystkiego w życiu należy spróbowac :wink: Domyślam się, że srebrne elementy najlepiej robi od Codex Grey do white'a, ale kompletnie nie mam pomysłu jak zrobic złoty... :? wszystkich "wytrawnych" wyjadaczy malarskiego świata prosze o jakieś, nawet drobne, rady ktore pozwolą mi cho troche podszkoli się w malowaniu :)

Awatar użytkownika
High Elf
Mudżahedin

Post autor: High Elf »

Abstrahując od tego co Ci tu napiszą, przejrzyj na coolminiornot artykuły. Coś tam znajdziesz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Obczaj ostatnią stronę artykułu:
http://reapermini.com/pdf/CW18_PaintLikeMaster.pdf
Potem sprawdź na wcześniejszych stronach w katalogu o jakie kolory chodzi i próbuj :)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

wielkie dzięki Tomash - wielce poucczajaca lektura :)

ale mam jeden problem...Jak zrobic NMM na kolczudze? Bo na częściach płytowych bez problemu, ale tu nie mam pojęcia :?

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jak ? Juz mowie - po prostu jedne czesci zostawiasz ciemniejsze i potem stopniowo coraz jasniejsze - dzieki temu wychodzi Ci efekt odblysku. Bardzo fajny artykul napisal kiedys Przemas i dzieki niemu sam zaczalem malowac NMM

http://www.maxmini.pl/index.php?option= ... &Itemid=39

Awatar użytkownika
BoB miniatures
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: BoB miniatures »

Coś nie działa z tym artykułem...

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Spojrz na date , kiedy byl wklejany. Inne niezle artykuly sa chest of colours lub coolmini.

ODPOWIEDZ