Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Re: Wielki Dracon, 17-18 lipiec 2010, 2350BP, Wejherowo
Poszukuje ekipy która zmieści jeszcze jedną osobę do domku.
Uaktualniłem listę domków, za pół godziny powinna być na serwerze- jeśli są jakieś uwagi jeszcze- proszę o pisanie ich n a pm. Są pojedyncze wolne miejsca, jeśli będzie więcej chętnych będzie jeszcze 15 osobowa sala wspólna do snu na podłodze:-P
pozdrawiam
Pająk
pozdrawiam
Pająk
szybkie pytanie: jak dlugo jedzie sie SKMką z Wejcherowa do Gdańska Głównego w niedziele?
potrzebuje odpowiedzi jak najszybciej
potrzebuje odpowiedzi jak najszybciej
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
tak około 1,15 h.
dzieki a do Gdyni Glownej?
-
- Mudżahedin
Trzymam kciuki. My ruszamy o 22:27, może do tego czasu upał się zmniejszy
Hercules - są wolne miejsca, tak jak Pająk pisał, także myślę, że bez problemu możesz po prostu jakieś zająć. Tak IMHO
Hercules - są wolne miejsca, tak jak Pająk pisał, także myślę, że bez problemu możesz po prostu jakieś zająć. Tak IMHO
podobno ma być mega ciepło w ten weekend, sala będzie wentylowana, będzie woda picia,
dla jadących samochodem: http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis ... /index.php
dla jadących samochodem: http://www.gddkia.gov.pl/article/serwis ... /index.php
esgaroth pisze:podobno ma być mega ciepło w ten weekend, sala będzie wentylowana, b
ojtam ojtam podobno wczoraj na trasie do Wrocka? ludzie 5h jechali w 55stopniachepicka podroz na 570km w upale i nieklimatyzowanych pociagach czas zaczac!
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Podbijam z tematu o pozyczkach bo tu wiecej osob zaglada a zaraz sie okaze ze wszyscy juz sa w Wejherowie i bede musial calkowicie zmienic rozpiske albo wogole sie nie wybiore.Adeptus pisze:Witam
Potrzebuje:
6 savage boar boys
5 zwyklych boar boys.
2 balist
Oczywiscie piwa w nagrode beda(Moze nawet jakies domowej roboty)
Moze jednak znajdzie sie dobra dusza? Moze chociaz tych 5 zwyklych dzikow bo bez wagonu z golanem nie jade
Pozdrawiam,
Adeptus