Korhil pisze:"użyj zamiast dispela"
Ciekawe czy można dispelować IF-ke...
Moderator: Gremlin
Korhil pisze:"użyj zamiast dispela"
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
dokładnie tak. niestetybless pisze:Nie wydaje mi się. Opis Woven Mist sklada sie z trzech zdań. Errata każe zmienić drugie zdanie a trzecie usunać. Drugie zdanie, takze po zmianie, mowi, ze tancerze traca po jednym ataku, zeby wykonac ten taniec. Trzecie zdanie mowi, ze jesli oba modele maja ASF to decyduje inicjatywa. I to ostatnie zdanie mamy usunąć.
nie, przy walce z wieloma jednostkami tylko +1 niezaleznie ile szarżowało.Szypul pisze: +1 do combat resolution dostaje się za każdą szarżę prawda?
możesz podać nr strony gdzie to jest zapisane? bo nie znalazłem niczego takiego.Jab pisze:Tak ale +1 CR`a dostaje ta strona, która ma więcej oddziałów, które do tego combatu idą.
a ta sytuacja to nic szczególnego - ktoś wpada w overruna i jest traktowany jak szarżujący w następnej turze, a na niego szarżuje coś w turze twojej.Np.
Szarżuje na siebie 2 oddziały wardacerów i 3 oddziały marasów to marasy dostają +1 cr`a <nie pytajcie mnie jak to miałoby wyglądać na polu bitwy ale tak jest >