Zwierzaki
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
a jak się wabią ?;)?
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
ja posiadam jedno zwierze.. jest to wyjatkowo interesowny szczur (szczurzyca konkretnie) - mysli tylko o jedzeniu.. zdjecia beda jak znajde.. ale mam tylko z jej mlodosci, teraz ma juz 9 miesiecy..
-> umaszczenie karminowe
-> wabi sie Lea
szczury sa takie milutkie i przyjazne
w przyszlosci mam zamiar miec jakies jaszczurki.. niektore maja taki wyraz twarzy jakby sie caly czas usmiechaly
pozdrawiam
-> umaszczenie karminowe
-> wabi sie Lea
szczury sa takie milutkie i przyjazne
w przyszlosci mam zamiar miec jakies jaszczurki.. niektore maja taki wyraz twarzy jakby sie caly czas usmiechaly
pozdrawiam
- Vilgefortz
- "Nie jestem powergamerem"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
kot pił coś na robaki - musi biedak co miesiąc - mala vita
Ja nie piłem nic, ale napił bym się, szczególnie po próbie usunięcia kota siłą
mikser synek ułamał - spróbuję przyśrubować, tylko nie mam długich a ciękich śrub
Kot piękny - Bengalski, ale bez papierów
Ja nie piłem nic, ale napił bym się, szczególnie po próbie usunięcia kota siłą
mikser synek ułamał - spróbuję przyśrubować, tylko nie mam długich a ciękich śrub
Kot piękny - Bengalski, ale bez papierów
Łączę sięz tobą w bólu Kerim.
Ostatnio tylko 2 dni mnie nie było, przyjeżdżam, a tu drzwi do pokoju otwarte ( czyli złe przeczucie mnie ogarnęło), wchodzę a tu z 1/4 figurek pozwalana z tacki, która wystawała z półki, sama tacka gdzieś tm daleko się wala, no i wszystko połamane..........
Mówiłem, że mam 2 koty? Wprost kochają wskakiwać gdzie się da i tak na prawdę tam gdzie się nie da to też.........
Ostatnio tylko 2 dni mnie nie było, przyjeżdżam, a tu drzwi do pokoju otwarte ( czyli złe przeczucie mnie ogarnęło), wchodzę a tu z 1/4 figurek pozwalana z tacki, która wystawała z półki, sama tacka gdzieś tm daleko się wala, no i wszystko połamane..........
Mówiłem, że mam 2 koty? Wprost kochają wskakiwać gdzie się da i tak na prawdę tam gdzie się nie da to też.........
Tak sobie przypomniałem, że był tutaj przecież temat o zwierzakach to przeniosłem. Nie musicie dziękować.
A licky boom boom down!!!
Prawie jak pies obronny
Prawie robi wielką różnicę
Prawie robi wielką różnicę