Delikatne PG... DE na 2350 by Dmtrij

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Andrzej
Pan Spamu

Re: Delikatne PG... DE na 2350 by Dmtrij

Post autor: Andrzej »

Ja nie wiem co Wy się tak boicie tej transformacji. Przecież jest strasznie plewna. Wystarczy ją zdispelować i po zabawie.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Młody Pajak
Kradziej

Post autor: Młody Pajak »

Jeszcze trzeba ją wylosować :P

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

... zwłaszcza wampirem
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

Andrzej pisze:Ja nie wiem co Wy się tak boicie tej transformacji. Przecież jest strasznie plewna. Wystarczy ją zdispelować i po zabawie.
Młody Pajak pisze:Jeszcze trzeba ją wylosować :P
Dmtrij pisze:... zwłaszcza wampirem
sumując.. jest takie kombo w wampirach... ziom za 160pkt. zna cały beast a do tego ma scroll of power... w HE chyba też można to zrobić ?

no to tyle na ten temat :wink:

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

tylko ze w HE nie bedzie miał 9M z talisman of Lynci
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

kolejne testy:)
VC
Lord +2 kostki
BSB Vampire
mały Vampirek
2x30 Gwardii
black Coach
śmieci (DIRE WOLF:))

w takiej rozpisce własciwie jedynym problemem jest karoca, innej opcji na zabijanie mnie nie miał

za to dwie hydry - miodność, rozjechały Gwardie z BSB i drugim wampem w turę:D:D:D
co do VC, wydaje mi się że tylko megazord mógł mi pokrzyżować szyki jeszcze, a 30 osobowe gwardie jakoś do mnie nie przemawiają
tylko, że rozpa oponenta był jakby z dupy
bez helmu bez wraciaków bez nekromantów (nie wylosował zadnej popychaczki)
tak więc zwyciestwo 20:0 jakoś mnie nie nakręca optymistycznie...obaczymy co bedzie się dalej działo

ODPOWIEDZ