Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Re: Galeria by quidamcorvus
Wypas A co do zwierzaków to trudny wybór nie masz pod ręką nowych dzików? Ja na te stare nigdy patrzeć nie mogłam
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No właśnie nie. Zresztą cały rydwan miał być złożony jak najtańszym kosztem (niestety "firma" nie rozpieszcza wypłatą ) dlatego użyłem 'starych" dzików, które kurzyły się w szufladzie.Skavenblight pisze:Wypas A co do zwierzaków to trudny wybór nie masz pod ręką nowych dzików? Ja na te stare nigdy patrzeć nie mogłam
Coraz lepiej wygląda.Co do zwierząt pociągowych to stare dziki po przeróbce nawet spoko tylko zdałoby się dyszel troszkę podgiąć, teraz(może kwestia podstaw dzików)wygina cały rydwan.Druga zaprezentowana wersja( zgrzyta zębami ale pisze dalej ) lepiej się prezentuje, dobór świń mógłby być nieco lepszy, młode świnki(prosiaki czy też warchlaki ) a powinny być maciory.
Jak druga wersja przejdzie to mój biedny "świński rydwan" będzie blado wyglądał(jak go w końcu skończę ).
Jak druga wersja przejdzie to mój biedny "świński rydwan" będzie blado wyglądał(jak go w końcu skończę ).
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Skończony Szaman Orków do bandy zielonoskórych. Poziom TT.
Oraz w towarzystwie pomalowanych wcześniej Squigów.
Oraz w towarzystwie pomalowanych wcześniej Squigów.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Podstawki zawsze robię na koniec - po pomalowaniu całej bandy - więc cierpliwościDaw pisze:Malowanie bardzo fajne - ale przez podstawki 2/10 :/
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
DziękiIgnis pisze:Bardzo lubię ten model, kolorki śmiechowe ale fajnie do siebie pasują. Jak dla mnie jest w pytke.
Another brick in the Waaagh!!!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Armia to może nie, ale banda do Warheim na pewno, a to i tak około 30 modeli.Daw pisze:Jest bardzo dobrze... jezeli cała armia orkasów ma tak być pomalowana to ogromne brawa
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Lepsze zdjęcia:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To nie jest różowy - to fioletowybem pisze:Ten różowy Świetne
Dzika Owca pisze:jakich kolorów użyłeś przy tym różowym na kapturach?
Użyłem Liche purple, Warlock purple, Rotting flesh i z P3: Khardlic flesh i Skorne Red - tyle, że nie potrafię ci powiedzieć co mieszałem z czym i w jakich proporcjach bo jak zwykle był to spontaniczny eksperyment.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Let's (t)roll: