WROCŁAW
Ja chętnie. Proponuję sobotę o 11 w Bardzie (ul. Szewska 31). Format 2350. Ja gram VC.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
dymitr napisz mi jak sie ustawicie , chetnie przyjde na "oglądactwo".
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Figsów nie pożyczę, bo sam potrzebuję wszystkiego co mam i jeszcze będą proxy (chyba ze uda mi się posklejać). A co do soboty, to nie mogę jednak. Jadę na żagle i mnie nie ma, więc może poniedziałek?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.