Alternatywne figurki do WE
Moderator: Gremlin
Re: Alternatywne figurki do WE
http://underthemountain.files.wordpress ... 9-4508.jpg
po lewej reaperowy, po prawej wood troll, ten reaperowy jest jakieś 2 cm wyższy i lepiej zbudowany od przeciętnej driady, jak go dac na większą podstawkę, to będzie naprawdę niezły 3kin!
po lewej reaperowy, po prawej wood troll, ten reaperowy jest jakieś 2 cm wyższy i lepiej zbudowany od przeciętnej driady, jak go dac na większą podstawkę, to będzie naprawdę niezły 3kin!
Z tego co ja zrozumiałem to jego pytanie dotyczy smoka od sióstr bliźniaczek i czy on ma na grzbiecie widoczne miejsca "siedzące" dla bliźniaczek
Krótko mówiąc czy można go wykorzystać samopas bez przeróbek
O to chyba chodziło
Ja odpowiedzi nie znam bo figurki nie widziałem "na żywo". Ufff....
A swoją drogą na treekiny nadają się świetnie stare metalowe Treemany z LOTR-a. Tylko, że cena nówki wyższa więc raczej nie będzie chętnych

Ja odpowiedzi nie znam bo figurki nie widziałem "na żywo". Ufff....

A swoją drogą na treekiny nadają się świetnie stare metalowe Treemany z LOTR-a. Tylko, że cena nówki wyższa więc raczej nie będzie chętnych

Chyba, że ktoś zajmuje się stroną tego hobby, że tak powiem, malarsko - kolekcjonerską. Choć to chyba już zanikaHeptun pisze:A swoją drogą na treekiny nadają się świetnie stare metalowe Treemany z LOTR-a. Tylko, że cena nówki wyższa więc raczej nie będzie chętnych

NiekonieczniePiotras pisze: Choć to chyba już zanika

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Heh ależ prosze Cie bardzo wielce upierdliwcze;)Piotras pisze:Twoje pytanie jest tak chaotyczne składniowo, że musiałem je przeczytać 4 razy zanim cokolwiek zrozumiałem...
Proszę człowieku ogarnij ocb, chociaż nie wtrącaj zwrotów po angielskiemu...
ehh
Czy szlachetny model smoka do Wood Elfów zawiera na sobie fabryczne wcięcia na modele Sisters of Twilight czy może wszechmocny twórca gry stwierdził że to pierdoli i model nie jest oszpecony gdy wyżej wymienione panny na nim nie siedzą?
Post wczesniejszy pisałem spiesząc się na autobus i rzczywiscie moglo sie tak zdarzyć że trafił sie Piotras i tego nie zrozumiał

Ale ja wiem Pasiak, dlatego napisałem "chyba już zanika"bigpasiak pisze:NiekonieczniePiotras pisze: Choć to chyba już zanika

Primo popadasz z skrajności w skrajność, secundo dla mnie Twój post nie był od razu zrozumiały, no i tercio, najważniejsze, ja staram się być miły i zwróciłem tylko uwagęMAĆKO pisze:Heh ależ prosze Cie bardzo wielce upierdliwcze;)
Czy szlachetny model smoka do Wood Elfów zawiera na sobie fabryczne wcięcia na modele Sisters of Twilight czy może wszechmocny twórca gry stwierdził że to pierdoli i model nie jest oszpecony gdy wyżej wymienione panny na nim nie siedzą?
Post wczesniejszy pisałem spiesząc się na autobus i rzczywiscie moglo sie tak zdarzyć że trafił sie Piotras i tego nie zrozumiał![]()

A gdzie można dostać ta figse po prawej, jeśli wiesz oczywiścieKalesoner pisze:http://underthemountain.files.wordpress ... 9-4508.jpg po lewej reaperowy, po prawej wood troll, ten reaperowy jest jakieś 2 cm wyższy i lepiej zbudowany od przeciętnej driady, jak go dac na większą podstawkę, to będzie naprawdę niezły 3kin!

A i wiesz może na jakich podstawkach są treekiny

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
mam bardzo niecodzienny pomysl na alternatywne figurki. zaczelo sie od teog ze w zamieszchlych czasach kupilem sobie troche figurek do chronopi, bardzo mi sie podobalo ale brak przeciwnikow sprawil ze poszly na polke.
poniewaz bardzo chce je wystawiac wymyslilem ze skoro driady to lesne duszki ktore normalnie chodza po lesie w postaci nimf a tylko na czas wojny wcielaja sie w drzewka przybierajac w ten sposob swoj war aspect to chyba jest mozliwe zeby wcielily sie tez w zbroje wojownikow, ktorzy wczesniej polegli na polanach loren. Wyobrazcie sobie taka nawiedzona zbroje, porosnieta pnaczami

poniewaz bardzo chce je wystawiac wymyslilem ze skoro driady to lesne duszki ktore normalnie chodza po lesie w postaci nimf a tylko na czas wojny wcielaja sie w drzewka przybierajac w ten sposob swoj war aspect to chyba jest mozliwe zeby wcielily sie tez w zbroje wojownikow, ktorzy wczesniej polegli na polanach loren. Wyobrazcie sobie taka nawiedzona zbroje, porosnieta pnaczami

Ostatnio zmieniony 30 sie 2010, o 23:03 przez sarlok, łącznie zmieniany 3 razy.
Chyba niebardzo...sarlok pisze:to chyba jest mozliwe zeby wcielily sie tez w zbroje wojownikow, ktorzy wczesniej polegli na polanach loren. Wyobrazcie sobie taka nawiedzona zbroje, porosnieta pnaczami![]()
Ale kombinuj bo wg mnie cokolwiek zdechłego w zbroi to vc nie we...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned