Pojedynek debili, Scotty Pippen vs. Downey Junior!
Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
Re: Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
Ja za to bym bardzoe chciał zobaczyć grę Rybki z Aronem.

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ogólnie nam się ciekawa liga zapowiadaKielon pisze:Ja za to bym bardzoe chciał zobaczyć grę Rybki z Aronem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
To chyba twój człowiek powinien uważać, bo jak figsy mi się gdzieś zawiną to już wiem gdzie powinienem szukać
Mnie tak łatwo paczką Tofifi nie można uspokoić
Zażądam przynajmniej dwóch!
Zażądam przynajmniej dwóch!
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
goboss pisze:Rincu, dostałeś paczke toffifi w ramach przeprosin za "przypadkowe" zniknięcie gwardzisty? ;P
No to umówieni.Manfred pisze:![]()
![]()
![]()
Pasi
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja przegrałem swoją grę z Marianem o 317 pkt. przez własną głupotę
Marian zaczynał ruszył się do przodu całą armią a w swojej 1 turze potraktowałem z Ifki WRONĘ ( jeszcze nie widziałem pojedyńczego herosa który by taki eksperyment przeżył
) Wszystko szło cacy wibłem się maruderami i psami we Flamerki ale niestety zostałem zmasakrowany
a potem jeszcze straciłem generała przez własną głupotę a tak pociskał bym sobie bramkę jeszcze 2 razy:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
przegrałem z Tomkiem 13:7
Nasz wynik poda Manfred, ale jakieś 16:4 dla niego. Już myślałem, że dostanę do zera.
Dzięki za grę, szczególnie dla "Igora", bo był super pomocnikiem.
Dzięki za grę, szczególnie dla "Igora", bo był super pomocnikiem.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole