Ork Pirat
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
wyglada conajmniej jak glowa gnoblara ze skrzydlami 

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Za calym szacunkiem do Twoich poprzednich prac Kerim , ale poki co w tym klebku Gsu nie potrafie dostrzec papugi... Mam nadzieje , ze jak juz ja dokonczysz to zobacze ksztalty zwierzecia piratow 

Przecież to dopiero głowa, marudy!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Mi się podoba
Tylko jeszcze ząbki jak na squiga przystalo
No i oczka

No i oczka

To widzę temat następnej lekcji dłuta - pióra 

Nilgar dobrze prawi 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
to nie mutacja - jedna taka była bochaterem jednego odcinka Deth Squadron'a (zgubiłem go, jakas kreatura pożyczyła i przepadło
) - tam był squigeon pocztowy.
Zębów nie dam, roździawię dzób i dam jęzor
Oczy są - ino małe i kaprawe
squig to też sama głowa - tu dojdzie minimum ciała, bo jednak trzeba, tam ogonek z tyłu, trochę pracy na ryju.
temat pióra - spoko.

Zębów nie dam, roździawię dzób i dam jęzor
Oczy są - ino małe i kaprawe
squig to też sama głowa - tu dojdzie minimum ciała, bo jednak trzeba, tam ogonek z tyłu, trochę pracy na ryju.
temat pióra - spoko.
tu masz, narazie udam że nie pytałeś, bo to wstyd.Siasek pisze:co to jest squig?
http://images.google.pl/images?hl=pl&q= ... %B3w&gbv=2
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nie obrażajcie squigów.
póki co beznadziejna
póki co beznadziejna