Dzięki za gierke.
Sorka za IF'ke

Mniejsze progi są, wyszło 17:3 jednaksolider4 pisze:Nasz wynik poda Manfred, ale jakieś 16:4 dla niego. Już myślałem, że dostanę do zera.![]()
Dzięki za grę, szczególnie dla "Igora", bo był super pomocnikiem.
Jakbym chciał wygrywać to bym demony sobie kupił... Wiem jak się składa rospę WoChu żeby wygrać... Niczyja rospa mi niepotrzebnaRince pisze:Grosiu, potestuj sobie rozpe Duka, jak bedziesz mial okazje grac jeszcze na 7dma. Naprawde fajna.
Zawsze do usługsolider4 pisze:Dzięki za grę, szczególnie dla "Igora", bo był super pomocnikiem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Druga nie w najtów tylko w ostatniego najta z tego samego oddziału. Nie tragizujmy.Grolshek pisze:1 runda ifka błyskawicy bez sejwa w najtów, 2 runda ifka błyskawicy bez sejwów w najtów i problem najtów rozwiązany... Potem tylko dożynki... I tak bym pewnie przegrał 20:0 a tak było przynajmniej szybciutko...