![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Prawie jak blog! (UP 27-05-2010) - OSL vol2
spaczeń elegancki. Z niecierpliwością czekam na szczura i jego ofiarę. Ale nie spiesz się, maluj powoli, dopieść te figurki, a wtedy będzie zaje...isty filler ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dzięki za komentarze, wkrótce biorę się za szczura który będzie lokatorem tegoż filera ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Hej, za dzień czy dwa wrzucę foty skończonych szczuro ogrów. Narazie jednak prezentuje to co mam z dziewczynami na tapecie
![Obrazek](http://img839.imageshack.us/img839/8580/postep.jpg)
Od lewa: troll którego kończy właśnie Justyna, następnie klanbracia których maluje Marta i na górze moje szczuro ogry które są w zasadzie skończone poza trawka i drobnymi poprawkami.
Na przestrzeni tego miesiąca zapowiadają sie jeszcze kolejne aktualizacje ze skavenskiego zamówienia oraz zapewne coś od Justy![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Obrazek](http://img839.imageshack.us/img839/8580/postep.jpg)
Od lewa: troll którego kończy właśnie Justyna, następnie klanbracia których maluje Marta i na górze moje szczuro ogry które są w zasadzie skończone poza trawka i drobnymi poprawkami.
Na przestrzeni tego miesiąca zapowiadają sie jeszcze kolejne aktualizacje ze skavenskiego zamówienia oraz zapewne coś od Justy
Dobra, chłopaki niemal gotowi zdjęcia nie bardzo bo o tej godzinie ze światłem ciężko i nie widać cieni na skórze człowieka, ale jest wycieniowany tak samo jak ograsy nie wiem czemu aparat nie chwycił.
![Obrazek](http://img441.imageshack.us/img441/6858/ogr1.jpg)
Dałbym jeszcze fote trolla Justy ale powiedziała, żeby wrzucić dopiero jak doda trawkę;) Zatem wrzucę jutro.
Pozdrawiam i z góry dzięki za komentarze!
![Obrazek](http://img441.imageshack.us/img441/6858/ogr1.jpg)
Dałbym jeszcze fote trolla Justy ale powiedziała, żeby wrzucić dopiero jak doda trawkę;) Zatem wrzucę jutro.
Pozdrawiam i z góry dzięki za komentarze!
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne malowanie ![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
ramię lewe tego w chuście wydaje mi się lekko przesunięte. A kolorystycznie bardzo mi się podobają, z pewnoscią ładnie prezentują się na stole
Kiedy będzie troll? ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
A bo on Ci powiem taki korpus ma z dziurami na łapy i tak to jakoś dziwnie to to wyglada ale na żywo jest ok.nindza77 pisze:ramię lewe tego w chuście wydaje mi się lekko przesunięte. A kolorystycznie bardzo mi się podobają, z pewnoscią ładnie prezentują się na stoleKiedy będzie troll?
Chłopaki w sensie szczuro ograsyJusta pisze:taaak o Paniach to się szybko zapominaBizon pisze:Dobra, chłopaki
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Technicznie w malowaniu - miodzio. kolory fajne, wykonanie jeszcze lepsze.
Ale do jasnej ciasnej - czemu nie wypełniłeś szpar gsem? szpary przy łączeniach ramion, na plecach chyba tez widze takie brzydkie luki...
Figsa pomalowana super ale takie niedoróbki psują efekt...
Ale do jasnej ciasnej - czemu nie wypełniłeś szpar gsem? szpary przy łączeniach ramion, na plecach chyba tez widze takie brzydkie luki...
Figsa pomalowana super ale takie niedoróbki psują efekt...
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Albowiem maluje i potem sklejam ma to niestety tę wadę:P ale klient zadowolony, to i ja zadowolony:> No ale 1:0 dla Ciebie powinienem.
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładne szczurasy. Może brzegi podstawek troszkę odstają, ale to dwa maźnięcia pędzlem i będzie cacy.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Szczuroogry świetne, szczególnie skóra
Podstawki mi się nie podobają; zbyt ubogie, chociaż jakaś skałka by się przydała.
No i ofc krawędzie podstawek do poprawy.
Ogólnie kawał solidnej roboty![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Podstawki mi się nie podobają; zbyt ubogie, chociaż jakaś skałka by się przydała.
No i ofc krawędzie podstawek do poprawy.
Ogólnie kawał solidnej roboty
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..