A moze jednak monster truck ;) 2500 pt
Moderator: Ziemko
Re: A moze jednak monster truck ;) 2500 pt
Nawet mimo ze dostaly stompa?
Prawde mowiac zalozylem temat glownie z mysle zeby uslyszec Wasze zdanie o monster truck W samej grze nie przekroczylem limitu terz uwazam ze to z lekka bezsensu by bylo. A co do slana w saurusach w gre nie wchodzila poprostu inna opcja, gralismy na 2500 a 4 stedzie w tym engine kosztuja wiec jedyna forma zabezpieczenia byla w saurusach a jakos nie jestem przekonany to samotnego slana a takto 6x5 saurusow (biorac pod uwage ze slan robi za 4) tez ma stuborna ino trzeba pilnowac zeby od boku nic nie wpadlo.
Ale z bitwy nasunela mi sie inna dygresja. Pojedyncze paki salek poprostu wymiataja malo kto ma czas o nic pamietac bo zawsze jest cos innego wiekszego do martwienia a tu taka mala i klocek przytnie i maszynke praktycznie na bank rozjedzie (poza krasiowymi ale to kwestia 2 rund ) Tak wiec to moje odkrycie roku !!
Ale z bitwy nasunela mi sie inna dygresja. Pojedyncze paki salek poprostu wymiataja malo kto ma czas o nic pamietac bo zawsze jest cos innego wiekszego do martwienia a tu taka mala i klocek przytnie i maszynke praktycznie na bank rozjedzie (poza krasiowymi ale to kwestia 2 rund ) Tak wiec to moje odkrycie roku !!
jak na moj gust to 10 skinoli za szybko ginie, a jak jest ich wiecej, to nie dosc ze pozyja dluzej (a krwi moga wtedy napsuc przeciwnikowi ), to gdy idzie na nie cos malego (np jakas resztka rozbitego odzdzialiku), to maja szanse dac stand&shoot. ja wole czasem odjac to jedno - dwa stadka i dac takie po 13 -15 sztuk
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Jeśli mówisz o skirmiszowych to...nie, po prostu nie. 10 jest optymalna.
- ŁukaszŻelazek
- Mudżahedin
Ad. Slann w saurusach.
Mogę się mylić, ale Slann podlega wtedy standardowym regułom i nie może skorzystać z bonusu TG i stać w 2 rzędzie. W saurusach musiałby być heros i FCG żeby Slann mógł stać w drugim rzędzie, wtedy blokowałby supporting attacks i wystarczyłoby zabić championa lub wywabić herosa i Slann poszedłby do 1 rzędu gdzie dostałby ostry oklep.
Ad. Terradony.
Przezroczyste lasy, głupia formacja skirmishu, wzmocnione strzelanie łóczników mocno umniejszyły ich siłę, teraz jeśli już będę je wystawiał to w znacznie mniejszych ilościach niż w 7ed.
Mogę się mylić, ale Slann podlega wtedy standardowym regułom i nie może skorzystać z bonusu TG i stać w 2 rzędzie. W saurusach musiałby być heros i FCG żeby Slann mógł stać w drugim rzędzie, wtedy blokowałby supporting attacks i wystarczyłoby zabić championa lub wywabić herosa i Slann poszedłby do 1 rzędu gdzie dostałby ostry oklep.
Ad. Terradony.
Przezroczyste lasy, głupia formacja skirmishu, wzmocnione strzelanie łóczników mocno umniejszyły ich siłę, teraz jeśli już będę je wystawiał to w znacznie mniejszych ilościach niż w 7ed.
Galeria http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... k#p1256100
Moja strona z większą ilością zdjęć: http://lukaszzelazek.com
Maluję zamówienia.
Moja strona z większą ilością zdjęć: http://lukaszzelazek.com
Maluję zamówienia.