O, a co robi prowadząc orki w nowym White Dwarfie? Informacja że odszedł z GW pojawiła się dość dawno, a wczoraj przegladam WD i widzę tam A.C. Wrócił czy WD są z takim wyprzedzeniem robione?Szaman pisze:pan A.C. juz nie jest z GWMagisterMilitum pisze:A zasady do ich systemu pisze nie kto inny jak pan A.C z GW
Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
WD jest zamkniety na 3 m-ce przed wydaniem, co oznacza, ze artykuly do niego w znacznej czesci sa przygotowane jeszcze wczesniej.Assur pisze:O, a co robi prowadząc orki w nowym White Dwarfie? Informacja że odszedł z GW pojawiła się dość dawno, a wczoraj przegladam WD i widzę tam A.C. Wrócił czy WD są z takim wyprzedzeniem robione?Szaman pisze:pan A.C. juz nie jest z GWMagisterMilitum pisze:A zasady do ich systemu pisze nie kto inny jak pan A.C z GW
"I fart in your general direction"
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Nie wiem jak jest teraz z polityką GW, ale mam w domu siakiś stary numer WD, w którym jest artykuł nt. czterdziestkowych Sentineli napisany przez szefa Mongoose Publishing, więc chyba nie trzeba być pracownikiem GW
Czy ktoś jest w stanie określić jaki to to ma rozmiar?
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=U23&sid=5b6bc6bf
Zastanawiam się, czy po drobnych przeróbkach przypasuje do OnG.
http://cytadela.pl/cgibin/shop?info=U23&sid=5b6bc6bf
Zastanawiam się, czy po drobnych przeróbkach przypasuje do OnG.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Dla porównania podstawka szkieleta ma 20mm. Pogmeraj na stronie Mantica i na jotobie - może znajdziesz lepsze ujęcia. Zresztą czemu miałaby się nie nadawać, zwłaszcza, że IIRC w ósemce maszyny mają mieć zestandaryzowane podstawki...
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Szaman pisze:pan A.C. juz nie jest z GWMagisterMilitum pisze:A zasady do ich systemu pisze nie kto inny jak pan A.C z GW
To niestety widać po nowych zasadach napisanych przez Mata Warda
EDIT
Szmanie pozwól, że (jeśli nie masz nic przeciwko oczywiście) napiszę Ci to może na prive'a, żeby w tym temacie nie spamować. Przy okazji będę miał mozliwość zadania Tobie kilku pytań z innej beczki. Tylko tak wieczorkiem bo teraz nie mogę wysiedzieć przy komputerze....za gorąco.
Ostatnio zmieniony 22 lip 2010, o 14:51 przez Grand Admiral Thrawn, łącznie zmieniany 1 raz.
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
zasadach czego?Grand Admiral Thrawn pisze:Szaman pisze:pan A.C. juz nie jest z GWMagisterMilitum pisze:A zasady do ich systemu pisze nie kto inny jak pan A.C z GW
To niestety widać po nowych zasadach napisanych przez Mata Warda
"I fart in your general direction"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Chyba chodzi o zasady do takiej niszowej garażowej gry fantasy. Warhamster Fantastic Blaty, jakoś tak.
Bardzo jestem ciekaw zasad Mantica. Druga interesująca dla mnie rzecz - na ile kontakt z ich działem marketingu w sprawie europejskich mistrzostw itd mógłby dać rezultaty, GW ma to gdzieś... jak większość rzeczy związanych ze środowiskiem turniejowym zresztą.
Bardzo jestem ciekaw zasad Mantica. Druga interesująca dla mnie rzecz - na ile kontakt z ich działem marketingu w sprawie europejskich mistrzostw itd mógłby dać rezultaty, GW ma to gdzieś... jak większość rzeczy związanych ze środowiskiem turniejowym zresztą.
Byłem sceptyczny do krasnoludów od mantica, ale po obejrzeniu "recenzji" produktu na youtube zmieniłem zdanie: wydaje się, że mogą naprawdę ładnie wyglądac na stole, mają mnóstwo detali i mroczniejszy klimat. Różnią się od tych GW tym, że są odrobinę większe, bardziej napakowane. No i mają krótsze brody;) Ale firmę trzeba wspierac koniecznie, może to trochę zaktywizuje konkurencję.
- General Baga
- Kradziej
tak to jest kompletnie i 100% za darmo - tylko sie rejestrujesz i czekasz.
Dostaniesz wypraske z 2 ghulami dokladnie taka jak masz w wiekszym zestawie (tyle ze w pudelku masz takich 5 czyli 10 ghuli)
A i nie zraz sie czekaniem , ja na swoje czekalem ponad miesiac - ale zarejestrowalem sie jak tylko to oglosili wiec pewnie mieli takich zgloszen miliony
Dostaniesz wypraske z 2 ghulami dokladnie taka jak masz w wiekszym zestawie (tyle ze w pudelku masz takich 5 czyli 10 ghuli)
A i nie zraz sie czekaniem , ja na swoje czekalem ponad miesiac - ale zarejestrowalem sie jak tylko to oglosili wiec pewnie mieli takich zgloszen miliony
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- Tiger Brown
- Kradziej
Proszę link:Rasti pisze:Rasti pisze:A co do darmowych ghuli, można jeszcze zamawiać? No i kompletnie za darmo to jest?
Można link, chętnie bym ich zasmakował ;]
http://www.waylandgames.co.uk/index.php ... c&docId=12
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Dzięki, ale coś nie idzie.
System wywala błąd...
Szkoda ;(
System wywala błąd...
Kod: Zaznacz cały
A system error occurred while processing your request.