bretonnia i nie tylko
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
bretonnia i nie tylko
będę tutaj wrzucał co jakiś czas zdjęcia figurek mojej bretonii i oddziałów, które maluję moim pozbawionym czasu
(i talentu ) kumplom, z prośbą o jakieś konstruktywne uwagi (no i oczywiście okrzyki podziwu )
na początek rycerze mousilonu albo innej podobnej krainy, którzy są parę postów niżej i zamieszczone dzięki uprzejmości Szanownego Pana Czopka... , dzięki Czopek
podstawki jak widać skończone nie są, więc proszę ich nie oceniać
(i talentu ) kumplom, z prośbą o jakieś konstruktywne uwagi (no i oczywiście okrzyki podziwu )
na początek rycerze mousilonu albo innej podobnej krainy, którzy są parę postów niżej i zamieszczone dzięki uprzejmości Szanownego Pana Czopka... , dzięki Czopek
podstawki jak widać skończone nie są, więc proszę ich nie oceniać
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, o 15:28 przez kszyhu, łącznie zmieniany 17 razy.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, o 15:13 przez Czopek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio zmieniony 23 lip 2010, o 15:14 przez Czopek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja na ten przykład polecam http://imageshack.us/
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
- Tiger Brown
- Kradziej
Się nie poddawaj, tylko łap się za podstawki.kszyhu pisze:dobra, poddaję się, jak to zrobiłeś?
Z jednej strony docenić trzeba staranie o wymalowanie różnych fikuśnych detali - mnie by pewnie szlag trafił na półmetku.
Z drugiej strony jako całość nie przekonuje - figurki zlewają się w masę, w której trzeba dopatrywać sie gdzie się kończy jeden a gdzie zaczyna drugi rycerz.
Wygląda to tak, jakbyś tak skupił się na detalach, że zapomniałeś o wyglądzie całości.
No a sierpowate zakończenia poprzeczki sztandaru... Łosz! plizzzz!!
A rycerz pierwszy z prawej z frontu skojarzył mi się z samochodem nieopatrznie pozostawionym na blokowisku, do którego dorwały się małolaty ze sprejem...
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
sory, ale (A) na rycerzu? pentagram? Ale kolorystyka ogółem bardzo fajna... zagrałbym sobie z nimi całkiem chętnie, ale te znaki mi całkowicie tam nie pasują.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
w sumie to przy sztandarze już zaczął mnie trafiać szlag powoli dlatego jest jaki jest, do tego połamał się jeszcze.No a sierpowate zakończenia poprzeczki sztandaru... Łosz! plizzzz!!
jeśli chodzi o A to miała być odwrócona anarchia...(za dużo tych pentagramów było, jeszcze kto by pomyślał, że to szataniści) , chyba rzeczywiście przegiąłem z tym
No to jak już widzę zdjęcia ( ) to powiem, że klimat mi się zajebiście podoba. Zarówno pentagramy jak i te wzorzyste szaty koni - świetne pomysły. Z wykonaniem może ciut gorzej, ale i tak fajne
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Koniecznie zrób coś z tym sztandarem, sierpy, brak drzewca z tyłu, krzywo przyklejony.Całość raczej pozytywne wrażenie, jest mrocznie, czyli tak jak lubię .Pentagramy tudzież odwrócone A niespecjalnie do mnie przemawiają ale to już kwestia gustu.Na koniec jeszcze jedna uwaga, jak cieniujesz czerwień to nie do różu(ptaszysko przez to wygląda jak papuga ).Widać kawał roboty.