A ja sobie probuje od dobrym paru tygodniu po 2-3 razy dziennie o roznych godzinach. Dalej nie dziala :SShinue pisze:rejestrowałem się wczoraj i wszystko było ok. spróbuj ponownie później.
Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Jak wpiszesz dane pod link na tronie to nie widać kodu.
po wciśnieciu "join" (na pusto) przenosi na czystą stronę i widać kod, można wypełnić pola... ale:
wyskakuje "A system error occurred while processing your request."
niefajnie.
EDIT.
Wpisałem bez polskich znaków i bez kropek.... i poszło.
Przynajmniej mam nadzieje ze poszło bo nie wyskoczył żaden błąd.
po wciśnieciu "join" (na pusto) przenosi na czystą stronę i widać kod, można wypełnić pola... ale:
wyskakuje "A system error occurred while processing your request."
niefajnie.
EDIT.
Wpisałem bez polskich znaków i bez kropek.... i poszło.
Przynajmniej mam nadzieje ze poszło bo nie wyskoczył żaden błąd.
Pojawił się już command do bersekerów. Spodziewałem się czegoś.... no nie wiem, fajniejszego. Figurki miały potencjał a wyszły tak se... zobaczymy jak reszta będzie wyglądać.
Podoba mi się sztandarowy (choć sam sztandar bym przerobił) i ten na dole po prawej. Batman to porażka... Ale od czego jest greenstaf.
Podoba mi się sztandarowy (choć sam sztandar bym przerobił) i ten na dole po prawej. Batman to porażka... Ale od czego jest greenstaf.
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No co ty, moim zdaniem jest epickiMotorek pisze:Batman to porażka...
Sztandarowy też mi się najbardziej podoba choć i tak trzeba by mu było irokeza przedłużyć.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Mówię tylko że mi się nie podoba , epickości mu nie odmawiam, zwłaszcza, że widzę w nim pewien potencjał. Ale bez GS się nie obejdzie....
A ten mały irokezik sztandarowego jest.... no nie wiem jak to nazwać... uroczy
A ten mały irokezik sztandarowego jest.... no nie wiem jak to nazwać... uroczy
Bene mori praestat, quam trpiter vvere
- Tiger Brown
- Kradziej
Czy oni mają pazury u butów???!
Paskudztwo! I pewne miejsce w Księdze Uraz.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Naprawdę ekstra modele. Wystarczy tylko uciąć te włoski po bokach głowy i porobić irokezy takie jak trzeba. No i jeszcze dłuższe brody by się przydały, ale to że są takie zmierzwione jest ok. Ten na dole po lewej przypomina ziewającego chomika.
- General Baga
- Kradziej
Nie pazury tylko ostrza, takie zreszta miał Snorri - czy paskudne? Chyba zbyt przywykliśmy do wzorów GW i ich wyobrażenia zabójców. Mnie sie podobaja, solidne modele za naprawde solidna cene jak na metale (pewnie będą po 12Ł za piątkę)Tiger Brown pisze:Czy oni mają pazury u butów???!
Ahhh mantic ma juz gotowe zombiaki Poszukajcie filmiku na youtube
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
Fakt -> jakos tak człowiekowi przez te 16 lat to z głowy uleciałoSzaman pisze:trudno nie przywyknac skoro to w GW ich wymysliliMagisterMilitum pisze:Chyba zbyt przywykliśmy do wzorów GW i ich wyobrażenia zabójców.
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- Tiger Brown
- Kradziej
Pisząc swój komentarz w ogóle nie myślałem o wzorach GW. Dla mnie takie ostrza to gadżety skaveńskie, ninja zalatujące, pasujące do skrytobójców i bandytów, a nie przystające do wizerunku dumnej rasy mistrzów młota i topora. To że się niektórym przedpiścom Batman wyświetlił jest dość wymowne. Małofluffowi są.MagisterMilitum pisze:Nie pazury tylko ostrza, takie zreszta miał Snorri - czy paskudne? Chyba zbyt przywykliśmy do wzorów GW i ich wyobrażenia zabójców.Tiger Brown pisze:Czy oni mają pazury u butów???!
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Owszem, wg. fluffu GW.Tiger Brown pisze:Mało fluffowi są.
News Flash: to nie są figurki GW.
+1Tiger Brown pisze:Pisząc swój komentarz w ogóle nie myślałem o wzorach GW. Dla mnie takie ostrza to gadżety skaveńskie, ninja zalatujące, pasujące do skrytobójców i bandytów, a nie przystające do wizerunku dumnej rasy mistrzów młota i topora. To że się niektórym przedpiścom Batman wyświetlił jest dość wymowne. Małofluffowi są.
Jedyny który kozacko wygląda to ten z dwoma siekierami(prawy dolny róg).Batman raczej na półeczkę jako coś nietypowego, do regimentu pankowców zdecydowanie nie.
- Tiger Brown
- Kradziej
Wiesz, zauważyłem, że to nie GW. Akurat dla mnie fluffowym punktem wyjścia dla wizerunku rasy krasnoludzkiej jest Tolkien.Don_Silvarro pisze:Owszem, wg. fluffu GW.Tiger Brown pisze:Mało fluffowi są.
News Flash: to nie są figurki GW.
Ale Zabójcy mający odkupić haniebny uczynek chwalebną śmiercią w honorowej walce przy pomocy takich gadżetów? No sorry, ale to się dla mnie nie trzyma kupy.
to nie sa zabojcy - to sa berserkerzyTiger Brown pisze:Ale Zabójcy mający odkupić haniebny uczynek chwalebną śmiercią w honorowej walce przy pomocy takich gadżetów? No sorry, ale to się dla mnie nie trzyma kupy.
"I fart in your general direction"