Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
Re: Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
a nie?
dlaczego ja akurat mialbym nie miec mozliwosci zrobienia max punktow gdy taki zapisek jest w regulaminie?
dlaczego ja akurat mialbym nie miec mozliwosci zrobienia max punktow gdy taki zapisek jest w regulaminie?
no mniej więcej tak to wyglądałogrzeol pisze:Manfred vs Grzegorz Oleksik
różnica 241 na korzyść Manfreda
bardzo przyjemna bitewka, obaj gramy na rozpiskach magiczno - strzeleckich
ja strzelałem, Manfred czarował

dzięki za bitewkę jeszcze raz
Shino, popracuj trochę nad swoim ego.Shino pisze:bo moj przeciwnik poddal sie i uznal, ze nie bedzie ze mna gral...Rince pisze:A tak w ogole, to dlaczego nie zagracie tej bitwy?
Wyniku nie zmienie, za walkowera otrzymujesz 15 punktow, a nie 20.

W regulaminie jest, ze walkower to 20:0 a nie 15:5.Kielon pisze:Shino, popracuj trochę nad swoim ego.Shino pisze:bo moj przeciwnik poddal sie i uznal, ze nie bedzie ze mna gral...Rince pisze:A tak w ogole, to dlaczego nie zagracie tej bitwy?
Wyniku nie zmienie, za walkowera otrzymujesz 15 punktow, a nie 20.
jesli ma byc 15:5 nie przyjmuje walkowera i chce grac tamta bitwe bo inny wynk jest dla mnie krzywdzacy uwazam.regulamin ll pisze: 8.1 Oddanie walkowera skutkuje automatycznym zwycięstwem 20:0.
- Aron_Banalny
- Masakrator
mam teraz 12 dni przerwy i nie mogę rozegrać najbliższej bitwy
ja myślałem, że jak z mojej winy nie będziemy mogli zagrać bitwy to Shino dostanie 20 punktów..
@Aron - w takim wypadku dostaje walkowera?
ale się nagram w tej lidze ^^
napisałem Ci dlaczego nie mogłem, a że wyszło jak wyszło.. może to i moja wina. ruszałeś specjalnie dupe na ursynów tylko po to by całować klamke. gdybym wiedział, że dostaniesz tylko 15 to możnaby się umówić, że wygrałeś masakrą, ale wtedy pozostali gracze mogliby się trochę oburzyć, mimo tego, że między nami jest przepaść jeśli chodzi o skilla.Shino pisze:bo moj przeciwnik poddal sie i uznal, ze nie bedzie ze mna gral...
@Aron - w takim wypadku dostaje walkowera?

ale się nagram w tej lidze ^^
nieistotne. zirytowaly mnie ciagle zmiany zasad. Ale tak to jest widac...goboss pisze:ja myślałem, że jak z mojej winy nie będziemy mogli zagrać bitwy to Shino dostanie 20 punktów..
napisałem Ci dlaczego nie mogłem, a że wyszło jak wyszło.. może to i moja wina. ruszałeś specjalnie dupe na ursynów tylko po to by całować klamke. gdybym wiedział, że dostaniesz tylko 15 to możnaby się umówić, że wygrałeś masakrą, ale wtedy pozostali gracze mogliby się trochę oburzyć, mimo tego, że między nami jest przepaść jeśli chodzi o skilla.Shino pisze:bo moj przeciwnik poddal sie i uznal, ze nie bedzie ze mna gral...
na drakonie byly walkowery po 20:0 tu po 15:5 i w obu przypaadkach sie dowiadujesz po fakcie

ja z fiszem remis. okolo 100 malych dla mnie
Ta runda jest do piątku.runepriest pisze:mnie i Rincowi będzie trza wpisać remis chyba że będziemy mogli zagrać w piątek lub wtorek.
Oj Shino, Shino jakie ciągłe zmiany zasad?nieistotne. zirytowaly mnie ciagle zmiany zasad. Ale tak to jest widac...
Walkowery od pierwszej ligi były po 15, to że ty się z tym nie zapoznałeś i uważałeś za oczywiste, że należy ci się 20, to tylko twoja wina.

A kiedy wracasz, Tomek? Moze jak sie EuroMariusz zgodzi, to zagramy na poczatku przyszlego tygodnia. Jesli oczywko wracasz w pon/wto.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Niestety my (ja i Sill) też nie damy rady zagrać, więc Kielonie, zapisz nam remis.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole