WROCŁAW
Re: WROCŁAW
mogę dzisiaj z kimś zagrać
gdyby był chętny proszę pm.
gdyby był chętny proszę pm.
ok jutro 11 w Bardzie.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
WOW! przecież to prawie jak głos zza grobu... zapraszzamy zapraszamy:) a na Morrok nie zwracaj uwagi, czasem mu się coś dziwnego napisze:D:D:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
taki młody chłopaczek z Barda (Dymitr)[własciwei jego mieszkaniec] co to w ludziki grał Imperium i nawet w 40k Templarami... masz prawo nie pamiętac własciwie:D młody byłem
gdzie sie gra?
nigdzie:)
na turniejach i jak masz dużo checi to jakies tam prywatne ustawki w Bardzie/Bolterze...
co do Ogryna - to grają tam i grali ludzie nastawieni na jakąs quazi odmiane WFB. Nie mówię, że gorszą...inną
gdzie sie gra?
nigdzie:)
na turniejach i jak masz dużo checi to jakies tam prywatne ustawki w Bardzie/Bolterze...
co do Ogryna - to grają tam i grali ludzie nastawieni na jakąs quazi odmiane WFB. Nie mówię, że gorszą...inną
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Ja chętnie jutro zagram od 14 do 18 mam czas.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
ej, ja gram z maćkiem o 13 w sfanie, przełoże na wcześniejsze godziny i do was dobiegniemy. Tylko będę go "uczył".
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Dobra Dymitrij to o 14 w bardzie
jak ktoś bedzie chciał mnie bardzo pojechać to bede grał tym:
20 Warriors @ 143 Pts
Spear; Light Armour; Shield; Musician
5 Dark Riders @ 110 Pts
Spear; Repeating Crossbow; Light Armour
5 Dark Riders @ 110 Pts
Spear; Repeating Crossbow; Light Armour
10 Crossbowmen @ 115 Pts
Repeating Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
10 Crossbowmen @ 115 Pts
Repeating Crossbow; Light Armour; Shield; Musician
18 Black Guard @ 319 Pts
Halberd; Heavy Armour; Standard; Musician
Standard of Hag Graef [35]
Master @ [29] Pts Soulrender [15]
1 War Hydra @ 175 Pts
1 War Hydra @ 175 Pts
1 Supreme Sorceress @ 320 Pts
Magic Level 4; Lore of Death
Sacrifical Dagger [25]
Pendant of Khaeleth [35]
1 Sorceress @ 175 Pts
Magic Level 2; Lore of Metal
Tome of Furion [15]
Pearl of Infinite Bleakness [25]
1 Dreadlord @ 235 Pts
General
Executioner's Axe [80]
Blood Armour [15]
1 Master @ 167 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; Sea Dragon Cloak; Battle Standard
Ring of Darkness [40]
Dragonbane Helm [10]
1 * Master @ 190 Pts
Halberd; Heavy Armour; Shield
Cloak of Hag Graef [25]
Ring of Hotek [25]
Dark Pegasus @ [50] Pts
Models in Army: 80
Total Army Cost: 2349