Mnie tam koleżanka mówi ciągle, że wyglądam jak Kayako z Grudge.
Fakt, że jak do niej przyszłam na noc na żurawinówkę i oglądanie filmów, to najpierw obejrzałyśmy Grudge II [w kinie byłyśmy jakiś czas wcześniej] i zrobiłam piękną scenę czołgania się po materacu i wydawania charakterystycznego odgłosu po skręceniu karku...
tomekjar pisze:Wymieńcie się numerami GG może, bo aż nie wiem, cy mogę czytać prywatną rozmowę
Niszcz GG! 100% nienawiści!
[nigdy nie miałam i nie będę miała tego szatańskiego programu!]
Poza tym lekcje rzeźbienia z Kerimem są publiczne a nie tajne więc każdy będzie mógł zobaczyć mnie w roli Kayako. Jak nie skręcę karku naprawdę, to możecie mi dać jakąś nagrodę, na przykład krasnoluda ze Skull Passa albo uścisk czyjejś dłoni... do wyboru czyjej
Podzielam zdanie zarazy o GG. Używajcie tlena albo jabbera
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Ja tam nie używam żadnego komunikatora (kiedyś miałem tlen w pracy, ale skończyło się gdy przyszła pani z działu kontroli pracy i zapytała szefa, czy faktycznie za bardzo eksponuje biust; napisał to do mnie jeden z kolegów