Skaveńskie Q&A
Moderator: Hoax
Re: Skaveńskie Q&A
Mylisz się, póki assasin się nie ujawni, traktuje się go jakby nie istniał, dlatego używać itemów może dopiero po swoim ujawnieniu. Ale to w kontekście gry turniejowej, grając ze znajomymi możecie spokojnie ustalić, że gracie zgodnie z logiką
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Jest tylko jeden słuszny FAQ - nowy.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
2xTak
Tak
Nie
Tak
Nie
I jeszcze na jakieś podstawce jest dzwonek bo mam zamiar robić a nie znam wymiarów
Ja wystawiam na dzwonkowej, ale zastanawiam się, czy aby nie przestawić na rydwanową (chociaż nie wiem czy dla 10mm jest sens). Na mniejszej nie wejdzie, bo na bazie starego dzwonu jest zrobiona.
Moim zdaniem szczury mogą bić z trzech rzędów. Nie pamiętam czy było coś o tym w faq-u a w Army booku piszę wyraźnie, że z drugiego mogli napisać z dodatkowego to wtedy ostatecznie wyjaśniałoby sprawę. Kwestia dogadania się z przeciwnikiem przed bitwą, myślę że nie powinni robić o to problemów.
Ne pewno z trzech, wszyscy tak grają i to interpretują
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
No, w 7ed miała zastosowanie
Zresztą spójrzcie do erraty:
Page 54 – Wave of Rats
Change the second and third sentence to “Giant Rats have the
Fight in Extra Ranks special rule, except that they fight with an
extra rank even in the turn they charge.”
Zresztą spójrzcie do erraty:
Page 54 – Wave of Rats
Change the second and third sentence to “Giant Rats have the
Fight in Extra Ranks special rule, except that they fight with an
extra rank even in the turn they charge.”