Które figurki ? Stare czy nowe ?
nawet ciekawa ta konwersja, zgadzam się z Lunnem
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Chuck Norris
Ave
Tak ostatnio się zastanawiałem nad kupnem sztandarowego armii i nie mogę znaleźć fajnego modelu. Sztandarowy GW nie pasuje mi, bo posiada tego gralla a ja chcę mieć dowolność we wzorze, który znajdzie się na sztandarze, mianowicie ma to być krzyż. Jak się zapatrujecie na wzory Gamezone'u ? Alb o czy jest jakiś model np do imperium który można by jakoś skonwertować?
Z góry dzięki za pomoc
Tak ostatnio się zastanawiałem nad kupnem sztandarowego armii i nie mogę znaleźć fajnego modelu. Sztandarowy GW nie pasuje mi, bo posiada tego gralla a ja chcę mieć dowolność we wzorze, który znajdzie się na sztandarze, mianowicie ma to być krzyż. Jak się zapatrujecie na wzory Gamezone'u ? Alb o czy jest jakiś model np do imperium który można by jakoś skonwertować?
Z góry dzięki za pomoc
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
Z Gamezone'a widziałem dwóch standarowych (z tego jednego mam) i obaj mieli kielichy na sztandarach. Ale sztandarowi Realmowców może mają bardziej neutralne wzory....
-
- Chuck Norris
Ave
Właśnie mi chodziło o to by ten sztandarowy się wyróżniał, a jak ci się podoba ten twój gamezone'owy ?
Właśnie mi chodziło o to by ten sztandarowy się wyróżniał, a jak ci się podoba ten twój gamezone'owy ?
- Zed Zediculus
- Mudżahedin
To kwestia gustu. Moim zdaniem warto wydać te 30 zł na figsa z Gamezone'a. Choć są one straszne do malowania (ze względu na szczegóły).Lord Andre pisze:Ave
to może, jeśli to bsb, warto dorzucić jeszcze te parę dych i oddać w ręce profesjonalisty? wtedy to dopiero może być niezły sztandar...
może ja Troyanem nie jestem ale odpowiedz chyba znam : Bo jest niepotrzebny
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
-
- Chuck Norris
Ave
Dobra, ale pamiętam jak Troyan mówił że na nie trzeba polować i wielką kasę wykładać, a teraz puszcza? czyżby pomysł V ed, bretki się skończył?
Dobra, ale pamiętam jak Troyan mówił że na nie trzeba polować i wielką kasę wykładać, a teraz puszcza? czyżby pomysł V ed, bretki się skończył?