Własna twórczość- po raz pierwszy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cczarnyy_
Pseudoklimaciarz

Własna twórczość- po raz pierwszy

Post autor: cczarnyy_ »

Chciałbym prosić o ocenę tej figurki, którą niemal w całości stworzyłem sam. Głowa, ręce i szmatka na pancerzu są z armii Imperium i Leśnych Elfów. Reszte stworzyłem własnoręcznie. Jest to moja pierwsza figurka do WH stworzona w taki sposób
http://img251.imageshack.us/i/dsc01099kopia.jpg/
http://img251.imageshack.us/i/dsc01098y.jpg/
http://img69.imageshack.us/i/dsc01097kopia.jpg/
http://img717.imageshack.us/i/dsc01096u.jpg/

I pytanie. Gram armią Leśniaków więc czy tej figurki mogę użyć jako np. jakiegoś hero/generała?

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Gratulacje za lepienie - ja nie potrafię. :(
Pociągnij go raczej matowym lakierem, żeby się tak nie błyszczał. I spróbuj jakoś urozmaicić płaszcz (wash, cieniowanie itp).
Tylko że ten jegomość wygląda... hmmm... mało elficko. Jeśli to ma być generał leśnych elfow, to na miejscu jego tatusia sprałbym mamusię. :lol2:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
cczarnyy_
Pseudoklimaciarz

Fakt z tym lakierem trochę przesadziłem. A co do jego buźki to nie miałem juz elfickicich a nie potrafie jeszcze lepic takich szczegółów wiec musiałem wziąsc z imperium

Awatar użytkownika
Horror
Mudżahedin

Post autor: Horror »

ladne prace

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Zupełnie nie elficko :P

Wrzucaj zdjęcia bezpośrednio na forum, to więcej ludzi będzie je oglądać.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Ładna figsa... ale do WE?!:P

Awatar użytkownika
cczarnyy_
Pseudoklimaciarz

be
bem pisze:Wrzucaj zdjęcia bezpośrednio na forum, to więcej ludzi będzie je oglądać.
bezposrednio na forum czyli jak? ten wątek nie jest bezpośrednio na forum?

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Czyli nie tak:
Tylko tak:
cczarnyy_ pisze:Obrazek
Wkleiłem miniaturę, bo zdjęcie jest za duże. Powinieneś zmniejszyć rozmiar do ok 1200 pikseli szerokości.

Linki do umieszczania zdjęć na forum masz po prawej stronie w imageshacku.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

quidamcorvus pisze:Linki do umieszczania zdjęć na forum masz po prawej stronie w imageshacku.
Ja to wolę nawet duże zdjęcia, bo w takie miniaturki też się nie zawsze chce klikać ;)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

bem pisze:
Ja to wolę nawet duże zdjęcia, bo w takie miniaturki też się nie zawsze chce klikać ;)[/quote]
Ja też, ale pojedyncza figurka prezentowana na zdjęciu 2000x3000 musi mistrzowsko pomalowana ;)

Awatar użytkownika
Pretor
Chuck Norris

Post autor: Pretor »

zero elfickości
ale za to całkiem przyjemny imperialny :wink:
widać sporo potencjału =D>

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No fakt. Leśny elf z niego nie jest.
Po pierwsze głowa, o której wspominałeś. Po drugie uzbrojenie. Od kiedy elfy używają halabard i młotów?

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Kojarzy mi się z Tanisem półelfem, jeśli nie masz głowy długoucha to trzeba imperialną paszczękę "ogolić" i przykryć chustą z GS + ewentualnie kaptur.

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

quidamcorvus pisze:Ja też, ale pojedyncza figurka prezentowana na zdjęciu 2000x3000 musi mistrzowsko pomalowana ;)
Dlatego na forum wrzuca się 600x800 albo mniejsze ;)

ODPOWIEDZ