Taaa??Dmtrij pisze:więc rzucasz sobie na zwykłego herosik Flaming Sword i zabijasz arcymaga:D
A mi sie wydawało ze wyłącza magiczne bronie w kontakcie z nim
Taaa??Dmtrij pisze:więc rzucasz sobie na zwykłego herosik Flaming Sword i zabijasz arcymaga:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Andrzej przesymuluj sobie wpadnięcie standardowego SD w ten Twój klocek, od przodu.Andrzej pisze: A smok jeslı wbıje sıe od przodu gınıe w dwıe tury
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
nie wiem, ja bym na taka wymianę poszedł.Andrzej pisze:Jeslı beda stac jak cıolkı kolo sıebıe, to owszem
Ale o ıle nıe bede na kacu gıgancıe, to rozsune ıch ı mozesz sobıe wybrac co zabıjesz. I tak jest to dla mnıe dobry deal
oczywiście że smok bardzo cierpi od magii, ale sam taki combat jest bardzo ciekawy i krwawyAndrzej pisze:Najpıerw jeszcze musı dojsc (bo rozumıem, ze od sloneczka smok zdaje na wlasnej I?) A jak jeszcze obnıze mu T o 1 albo o d3 to w ogole moze byc fajnıe