Pytania początkujących i niepewnych 2
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych 2
Ja pod kociołek zrobiłem podstawkę 50x75 i fajnie pasuje - i zasięg większy
- krzychuŻul
- "Nie jestem powergamerem"
wielkie dzieki , tak sie sklada ze tez mam 5ed kociol, ale mam zamiar go jakos przerobic
a co do podstawki na smoka , dalej moze byc rydwanowa?
a co do podstawki na smoka , dalej moze byc rydwanowa?
Możesz i dać drugiemu szeregowi +10 ataków a i tak max 1 Atak! .
Zrobili takie zabezpieczenie aby ludzie nie przeginali
Wyobraź sobie korsarzy z 3A+1A z kotła szyk bojowy "Horda" . 120 Hitów lub 90 z KB ostre gięcie :p
Zrobili takie zabezpieczenie aby ludzie nie przeginali
Wyobraź sobie korsarzy z 3A+1A z kotła szyk bojowy "Horda" . 120 Hitów lub 90 z KB ostre gięcie :p
Daemons, X-Wing & Black Tea
Bicz daje +1Atak i AP bo jest tym biczem z magicznymi właściwościami.Zeppelin pisze: Jak to jest wkońcu z tym hotekiem i czy Whip of agony daje wkońcu +1 atak?
Co do Hoteka mag musi stać w zasięgu Hoteka....
Daemons, X-Wing & Black Tea
Mam takie pytanie bo mam już pudełko zimnych, 10 widm, 10 BG, 16 kusz, 10 korsarzy, czarodziejke, dreda ft&mti assasyna i nie wiem co kupić jako następną jednostkę do armii, nie mam zielonego pojęcia.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
Na maga, w końcu to on miał miscasta, a nie familiar. Familiar to tylko punkt, z którego widzi mag.
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
ma 360
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jak stoi na górce to ma 18" Tak ze względu na mobilność
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tylko na jeźdźcaPedros pisze:Czy Cloak of Hag Ghaef (czy jak to sie nazywa) dziala na smoka? (teoretycznie dziala na model).
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..