Szczur22- prace UPDATE 14.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szczur22- prace UPDATE 14.07
Witam!
Po długiej przerwie wróciłem do malowania figurek. Na początek- Khorne Lord na Juggernaucie, zalążek mojej przyszłej armii WoCH.
Po długiej przerwie wróciłem do malowania figurek. Na początek- Khorne Lord na Juggernaucie, zalążek mojej przyszłej armii WoCH.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, o 17:51 przez Szczur22, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Albo do washowania. Reszta całkiem porządniebem pisze:Wszystkie kości do przemalowania - białe nigdy mi się nie widziały
Bem jaki nowy lans z awatarembem pisze:Wszystkie kości do przemalowania - białe nigdy mi się nie widziały
Zgadzam sie kosci sa najslabszym elementem tej figurki.
Wyciagnac zloto tez moglbys, bo troche plaskie jest.
Że piszę nowe posty i wszyscy muszą go oglądać?Ziemko pisze:Bem jaki nowy lans z awatarem
Tak jeszcze zauważyłam, że trzeba poprawić boki podstawek. Można jeszcze te czerwone plamy na niej machnąć błyszczącym lakierem, coby bardziej na krew wyglądały. Przedtem oczywiście je podcieniować
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Po długich zmaganiach w końcu porobiłem trochę fotek. Niestety, tym aparatem choćbym skisnął lepszych nie zrobie :/ Jest ich dużo, więc dam same linki żeby się strona nie ładowała tydzień.
Chaos Knights, oczywiście khornowi:
I Chapel, pomalowany dla lokalnego sklepu:
Niedługo kolejna porcja.
Chaos Knights, oczywiście khornowi:
I Chapel, pomalowany dla lokalnego sklepu:
Niedługo kolejna porcja.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2010, o 18:13 przez Szczur22, łącznie zmieniany 2 razy.
Może moja opinia nie jest zbyt motywująca, ponieważ sam jestem początkującym malarzem, jednak jeśli chodzi o Twoje prace, to przypadły mi do gustu. Można by poprawić to elementy z kości, jakieś washe i te sprawy. Ogólnie ciekawa kolorystyka i moim zdaniem dość fajnie prezentują się świecące bronie (ten zielony taki). Chałupka tez fajna
- Deliberitus886
- Mudżahedin
Ładna chałupka . <kiedyś se taką postawie >
Broń wygląda jak promień lasera ,albo jakby ktoś rozgrzał stal z fosforem w środku i dlatego mi się podoba .
Broń wygląda jak promień lasera ,albo jakby ktoś rozgrzał stal z fosforem w środku i dlatego mi się podoba .
Widzę Wszystko