Tfurczość BEM - Damselka 29.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Re: Tfurczość BEM - Teclis 13.07
Jeśli Bem coś takiego zrobi to założę się, że wszyscy przedmówcy, którzy sugerowali spadek formy malarskiej Bem, zmienią natychmiast swoje zdanie
Co do galerii ogólem: z tego co pamiętam, a pamięć może już mnie w moim podeszłym wieku zawodzić, to tak samo jak Yahoo82, zawsze z przyjemnością oglądam kolejne aktualizacje Twojej galerii So keep on rockin'!
Co do galerii ogólem: z tego co pamiętam, a pamięć może już mnie w moim podeszłym wieku zawodzić, to tak samo jak Yahoo82, zawsze z przyjemnością oglądam kolejne aktualizacje Twojej galerii So keep on rockin'!
Lest we forget:
Yahoo82 pisze:Demonetka w różowym lateksie i 15cm czarnych szpilkach?bem pisze:Właśnie kończę pierwszą figurkę do mojej własnej armii, malowaną na własnych zasadach i w mojej kolorystyce. Będzie to na pewno coś trochę innego niż dotychczasowe prace. Ciekawe, czy to się będzie Wam podobać
Yahoo najpierw te Azjatki na naszym forum teraz to, oj chyba trzeba pogadac z Iza
I to jest najważniejsze ;] Czekam z niecierpliwością... zlecenia pal licho... swoja armia, którą się samemu maluje to jest to!bem pisze:Będą szpilkiYahoo82 pisze:Demonetka w różowym lateksie i 15cm czarnych szpilkach?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Jako, że właściciel może jeszcze trochę ponarzekać, to proszę o niezbyt surową ocenę
Zdjęcia wychodziły a to za ciemne, a to prześwietlone. To jest to, co mi w końcu wyszło:
Zdjęcia wychodziły a to za ciemne, a to prześwietlone. To jest to, co mi w końcu wyszło:
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Tiger Brown
- Kradziej
Ma być szczerze, czy dyplomatycznie?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
Skoro tak mówisz, to na serio będę musiała zrobić lepsze zdjęcieMAĆKO pisze:powyciągałbym jeszcze niektóre elementy(włosy) Tył szaty bym bardziej skontrastował.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Tiger Brown
- Kradziej
No lepsze, lepsze.bem pisze:Dobra. Mam na białym tle. Wydaje się być lepsze
To, co mi się nie podoba, to złote malunki na oblamowaniu płaszcza - wyglądają jak namaziane, i podstawka - kojarzy mi się jakby kobita stała na nadgryzionym nugatowym ciastku.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bem twoje prace to taka troszkę sinusojda. Zaczeło sie średnio jak u każdego początkującego malarza potem coraz lepiej, potem na drodze stnęły super zrobine VC , Orki kture mi sie dość podobały i nagle ta demselka.
Teoretycznie kolorystycznie IMO jest spoko ale jakaś taka pociaptana wyszła. Aczkolwiek w praktyce może być zupełnie inaczej bo może to być wina aparatu i na żywo figurka wygląda dużo lepiej.
Jak na to co zaprezentowałaś w poprzednich swoich pracach ja bym tej demselce dał takie 3+
A i podstawka mi sie nie podoba.
Ten post taki nasycony informacjami żeby sie znowu Skavenblight nie przyczepiła że piszę prosto z mostu
Teoretycznie kolorystycznie IMO jest spoko ale jakaś taka pociaptana wyszła. Aczkolwiek w praktyce może być zupełnie inaczej bo może to być wina aparatu i na żywo figurka wygląda dużo lepiej.
Jak na to co zaprezentowałaś w poprzednich swoich pracach ja bym tej demselce dał takie 3+
A i podstawka mi sie nie podoba.
Ten post taki nasycony informacjami żeby sie znowu Skavenblight nie przyczepiła że piszę prosto z mostu
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: