Dziewczyny do składu żeńskiego na DMP poszukiwane!
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Dziewczyny do składu żeńskiego na DMP poszukiwane!
Womenosity, skrzydło Animosity Szczecin poszukuje zdecydowanych wziąć kostki w swoje ręcę dziewczyn, które chciałyby wystąpić na DMP w wyłącznie damskim składzie.
Oferujemy miłą atmosferę, świetną zabawę oraz pomoc w skompletowaniu armii na ten turniej w ramach naszych możliwości.
Drodzy Panowie - tak, wiemy że tu zaglądacie jeśli Wasza Luba gra w tą zacną grę, przekażcie nowinę dalej Na chwilę obecną jest nas już 7.
Ponownie zapraszam wszystkie Panie do wzięcia udziału w tej inicjatywie. Do zobaczenia na DMP!
Pozdrawiam
Justyna
PS. Wszelkie propozycje proszę składać w temacie bądź na pm.
A jakie armie wchodzą w grę?
Moja połowica chętenie zagrała by skavenami lub krasnoludami.
I nie wie czy pojedzie. To zależy od tego czy z Łodz uformują się jakieś drużyny i czy ktokolwiek będzie jechał.
Moja połowica chętenie zagrała by skavenami lub krasnoludami.
I nie wie czy pojedzie. To zależy od tego czy z Łodz uformują się jakieś drużyny i czy ktokolwiek będzie jechał.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Hej
Jako jako jeden z przedstawiciel kierownictwa Animosity Szczecin serdecznie zapraszam wszystkie dziewczyny do wzajemnego uczestnictwa na DMP!!
Oczywiście od razu chciałbym zaprosić także do naszego klubu! Oprócz tego, co napisała Justyna nasz klub oferuje jeszcze parę innych ciekawych & fajowych atrakcji
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
@All - mamy 2x VC, 2x Bretkę, DE, O&G, Lizardmen
@Reyki - serdecznie zapraszamy połowicę
@Bem - A jakiej armii potrzebujesz? Przy 70 osobach w naszym klubie trochę tych armii jest
Jako jako jeden z przedstawiciel kierownictwa Animosity Szczecin serdecznie zapraszam wszystkie dziewczyny do wzajemnego uczestnictwa na DMP!!
Oczywiście od razu chciałbym zaprosić także do naszego klubu! Oprócz tego, co napisała Justyna nasz klub oferuje jeszcze parę innych ciekawych & fajowych atrakcji
Pozdrawiam serdecznie
Lucas
@All - mamy 2x VC, 2x Bretkę, DE, O&G, Lizardmen
@Reyki - serdecznie zapraszamy połowicę
@Bem - A jakiej armii potrzebujesz? Przy 70 osobach w naszym klubie trochę tych armii jest
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Oj tam, nie wiadomo, czy się skład uformuje... Pewnie, że się uformuje i podejrzewam, że nie jedenReyki pisze:A jakie armie wchodzą w grę?Moja połowica chętenie zagrała by skavenami lub krasnoludami. I nie wie czy pojedzie. To zależy od tego czy z Łodz uformują się jakieś drużyny i czy ktokolwiek będzie jechał.
Póki co mamy Lizaki, DE, 2xBretonnię, 2xVC, O&G więc tym bardziej zapraszamy
Ale to nie problem Powiedz tylko, czego potrzebujesz i coś zadziałamybem pisze:Kurdę. Może za rok. W tym musiałabym całą armię pożyczyć
Całych DE i transportu A tak na serio to w tym roku nawet termin dla mnie odpada :<Justyna_89 pisze:Ale to nie problem Powiedz tylko, czego potrzebujesz i coś zadziałamy
goboss pisze:matka Jasia (59 lat) ma chaos dwarfy, potrzebujecie?
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Dziewczyny, zapraszam jeszcze raz gorąco, do rozważenia tej propozycji. Jeżeli macie jako takie pojęcie o WFB i chciałybyście pograć w babskim towarzystwie to jest to właśnie najlepsza okazja.
Pozdrawiam
Justyna
Pozdrawiam
Justyna
tak naprawdę to nie musicie wiedzieć wszystkiego- wystarczą chęci i dobry humor (ja miałam tylko tyle na zeszłorocznym DMP, a było fantastycznie{nie muszę chyba dodawać jaką satysfakcję dało, mimo tak niewielkigo bagażu doświadczeń, skuteczne skopanie paru męskich tyłków })
ale abstrahując od rywalizacji itp.-nie chodzi przecież tylko o to(w co niekiedy faceci nie wierzą...)-jeśli choć trochę interesuje Was WFB(choćby "tylko" przez wzgląd na Waszych Mężczyzn) to macie niesamowitą okazję podciągnąć umiejetności w ekspresowym tempie, poznać fajowe dziewczyny i przede wszystkim złapać bakcyla tak na poważnie- uwierzcie mi-warto
DMP to świetna impreza i będzie nam niezmiernie miło Was poznać o zacne Niewiasty i stanąc do boju
Śmiało!
ale abstrahując od rywalizacji itp.-nie chodzi przecież tylko o to(w co niekiedy faceci nie wierzą...)-jeśli choć trochę interesuje Was WFB(choćby "tylko" przez wzgląd na Waszych Mężczyzn) to macie niesamowitą okazję podciągnąć umiejetności w ekspresowym tempie, poznać fajowe dziewczyny i przede wszystkim złapać bakcyla tak na poważnie- uwierzcie mi-warto
DMP to świetna impreza i będzie nam niezmiernie miło Was poznać o zacne Niewiasty i stanąc do boju
Śmiało!
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Oferta ciągle aktualne. No Dziewczyny, nie dajcie się prosić.
Pozdrawiam
J.
Pozdrawiam
J.
I zapewne gra w klubie seniora razem z pozostałymi graczami którzy sie nie ujawniają.Lazur pisze:To pewnie jeszcze 1 edycjaSiweusz pisze:Win.goboss pisze:matka Jasia (59 lat) ma chaos dwarfy, potrzebujecie?
- Justyna_89
- Powergamer Rozpiskowy
Właśnie zginął przez Ciebie mały kotek...Smiechu pisze:I zapewne gra w klubie seniora razem z pozostałymi graczami którzy sie nie ujawniają.