Nowości
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
O ile modele Championa i Lorda mi sie bardzo podobaja to gorzej nieco z BSB i nowym WD.
Co do tego pierwszego to duzo bardziej podoba mi sie poprzednia, limitowana wersja. A WD? Wychrzanilbym Bugmana i Gotreka spod tarczy, wsadzil bearerow z Alrika i uzywal jako lorda. Bo figurka sama w sobie jest genialna. Tylko Ci bohaterowie pod spodem psuja efekt :/
Co do tego pierwszego to duzo bardziej podoba mi sie poprzednia, limitowana wersja. A WD? Wychrzanilbym Bugmana i Gotreka spod tarczy, wsadzil bearerow z Alrika i uzywal jako lorda. Bo figurka sama w sobie jest genialna. Tylko Ci bohaterowie pod spodem psuja efekt :/
-
- "Nie jestem powergamerem"
no i tu sie nie zgaedzam bo mi sie to podoba że Gotrek i Bugman niosą WD i właśnie dlatego tą figurkę kupie. Jest niecodzienna i orginalana, to sobie cenię w figurakach najbardziej. Myslę że wielu graczy tez tak sądzi 
pzdr

pzdr
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
jasne ze tak
Ten nowy WD jest swietny ;]

Mam pytanko. Nie wiem czy pisaliście o tym. Ile będzie kosztował White Dwarf z tym lordem na tarczy i kiedy on będzie w sprzedaży?
Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka". 

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
raczej "podejdz chlopcze, dam ci troche XXXXXX" 

-
- "Nie jestem powergamerem"
na forum dotyczącym Kraśków od zawsze było śmiesznie, ludzie są tu tacy jak ich armia zajebiści i oryginalniTomCio pisze:Ten nowy bsb ma uśmiech takiego starego pedofila. "Podejdź dziecko dam ci cukierka".

"Cięzka noc, co? ... pół miliarda się wymknęło..."
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
Amor patriae nostra lex
Salamun Aleykum
- Tiger Brown
- Kradziej
Już jest. W Morionie (netowym) kosztuje 92,00. U Faberów zaś 96,00. Sprawiłem sobie - ślicznooości.Heinrich_von_Tod pisze:Mam pytanko. Nie wiem czy pisaliście o tym. Ile będzie kosztował White Dwarf z tym lordem na tarczy i kiedy on będzie w sprzedaży?

Właśnie trzymam w łapkach moją figureczke nowego WD. Przyznam że mistrzowska figureczka, nie żałuje wydanej kasy. Dzisiaj ostatni dzień składania zamówień w Mail Order, więc jak ktoś sie waha to lepiej niech się nie waha tylko zamawia, bo potem ciężko będzie dostać 

wogole sa normalnie dostepne w wiekszosci sklepow przez pewien czas.

odkopuje by nie zakladac nowego tematu...
nowy boxik...
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1570019
ciekawe po ile w PL bedzie kosztowac...
nowy boxik...
http://www.games-workshop.com/gws/catal ... rod1570019
ciekawe po ile w PL bedzie kosztowac...
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.