Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
Re: Problemy początkującego
No nic będę musiał poszukać wzmianki o tym bo dziwne że są tylko dwie Icony do wyboru i nie można dublować tak jak w 40k....
Daemons, X-Wing & Black Tea
+1 Lidder. Myślę tak samo.
Jest traktowany jak special character, wiec jak turniej taki banuje to wystawic go nie mozesz.
Kupiłem Fienda na podstawce kawaleryjskiej ale tak patrze że one mają kwadratowe podstawki dla tego na zaś chce zapytać o podstawki...
Na jakich podstawkach stoją te stworki ?
Fiend 40x40 ?
Screamer 40x40 ?
Herald na piechote 25x25 ?
a na dysku 40x40 ?
Dziękuje
Na jakich podstawkach stoją te stworki ?
Fiend 40x40 ?
Screamer 40x40 ?
Herald na piechote 25x25 ?
a na dysku 40x40 ?
Dziękuje
Daemons, X-Wing & Black Tea
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie mam gdzie to napisać więc walę w prost:
znaleźliście zapisek zabraniający ( ZZZ ) demonom noszenia commonów?
do nie znalazłem ani w naszym AB anie w RB, a tu to nawet potwierdzenie że można
więc jak jest?
@edit: chyba chodzi o to że nie ma napisane przy heraldach jak i przy GD że możemy wydać pkt. na magiczne zabawki eh... szkoda
znaleźliście zapisek zabraniający ( ZZZ ) demonom noszenia commonów?
do nie znalazłem ani w naszym AB anie w RB, a tu to nawet potwierdzenie że można
więc jak jest?
@edit: chyba chodzi o to że nie ma napisane przy heraldach jak i przy GD że możemy wydać pkt. na magiczne zabawki eh... szkoda
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
no właśnie o to chodziło...M.T. pisze:Chodzi o to, że przy bohaterach jest dokładnie wypisane co mogą kupić.Khumanor pisze: @edit: chyba chodzi o to że nie ma napisane przy heraldach jak i przy GD że możemy wydać pkt. na magiczne zabawki eh... szkoda
no szkoda troszkę bo już w planach był bloodzio z wardem na 4+ albo SV na 1+ albo 9A z re rollem i 7 S
no i TK są chyba z 2
A czy mógłby ktoś wytłumaczyć mi zasadę tego dodatkowego break testu bo mam ab tylko jej nie rozumiem...
Dzięki i pozdrawiam .
Dzięki i pozdrawiam .
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
To nie jest dodatkowy break test, działa to tak, że po przegranym break'u demony się sypią. Rzucasz 2 kośćmi, od wyniku odejmujesz liderkę oddziału, to co wychodzi to ilość woundów jakie dostaje oddział (bez save, ward itp.)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"