![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Wygląda jak bicz na Deathstary
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
do końca świata i o jeden dzień dłużej.Heffe vel Mikołaj pisze:i tu jest właśnie pytanie: jak długo będą tolerowali tuzin WE jastrzębi robiących za orły?
???Semi pisze: WS 10 zeby tacy WL, PG trafiali mnie na 5
A widzisz, trzeba było wziąść eterycznośćSevi pisze:grałem dziś na turnieju czymś takim, było nieźle, ale czasem zabrakło szczęścia
(nie zdałem look outa na arcy w bitwie z imperium w pierwszej turze)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Jakiś taki dziwny ten BSB. Jak dla mnie to dałeś chyba jedną z najgorszych możliwości jego złożenia. Ani to walczące specjalnie nie jest, ani żywotne. Ja osobiście dałbym mu warda na 4+ i dwuraka. Albo erotyczność właśnie.Szlachcic @ 85
- Sztandarowy Armii @ 25
- Smoczy pancerz @ 6
- Tarcza @ 2
- Hełm Fortuny @ 25
- Strażniczy Feniks @ 25
@ 172 punktów
wg mnie to jedna z najlepszych konstrukcji, jest mega pancerny - i żywotny - przetrwał 3 turowy challange z krasnoludzkim bsbLoec pisze:Ale jakby wziął erotycznść, to by nie miał książkiCoś za coś.
Jakiś taki dziwny ten BSB. Jak dla mnie to dałeś chyba jedną z najgorszych możliwości jego złożenia. Ani to walczące specjalnie nie jest, ani żywotne. Ja osobiście dałbym mu warda na 4+ i dwuraka. Albo erotyczność właśnie.Szlachcic @ 85
- Sztandarowy Armii @ 25
- Smoczy pancerz @ 6
- Tarcza @ 2
- Hełm Fortuny @ 25
- Strażniczy Feniks @ 25
@ 172 punktów
to by było trochę bez sensu.. po co marnować te 3 A.Loec pisze:Ale jakby wziął erotycznść, to by nie miał książkiCoś za coś.
- Sztandarowy Armii @ 25
- Smoczy pancerz @ 6
- Tarcza @ 2
- Hełm Fortuny @ 25
- Strażniczy Feniks @ 25
@ 172 punktów
Ma 5+ wardaAsassello pisze:sorry.. tylko 3+ AS, ale za to ma lepszego warda