co innego w mojej chadecji, szejker i helka wybuchaja nad wyraz czesto, ten pierwszy jeszcze czasem biega przez missfire

Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Gram w rgpega regularnie i klimat dobrze czuje. Tylko mnie wasze posty "wy to a wy tamto" denerwuja, bo nic nie wnosza... i tyle.kauczuk pisze:stary wez sobie odpusc takie posty jak nie czujesz klimatu i bierzesz to wszystko na powaznie
troche rpg radze, to moze fluff poczujesz i bedziesz z nami gadal
+1. Jeśli nadal będą tu tylko słowne przepychanki a nie konkretna dyskusja będę musiał zamknąć temat na kilka dni żeby ostudzić parę głów.Filup pisze:Czytam i czytam te wasze dyskusje, i nie rozumiem do czego one prowadza... Zaczelo sie od teoretycznych rozwazan na temat Krasnoludow Chaosu i bylo calkiem spoko. Z wielka checia czytam wsatwki i cytaty z roznych ksiazek i takie tam, bo uwielbiam swiat warhammera i lubie dowiadywac sie nowych rzeczy. Ale te wasze "ty krasnoludzie chaosu, zdradziles nas"... etc to juz troszeczke mnie dzieciniada zalatuje...
Wiem, ze zaraz mnie ktos za to zjedzie, ale czy moglibyscie przestac sie personalizowac z wybrana do gry armia?? Bo nie chcailbym was martwic, ale zaden z was nie jest zadnym krasnoludem, ani tym bardziej krasnoludem chaosu... to co zaczelo sie fajnie i zachaczylo o pare zartow przerodzilo sie w wyjatkowo dziwne wrzucanie sobie na wzajem jakis zdrad i innych... panowie, trzymajmy sie konkretow.
Pamietajcie, ze koniec koncow spoleczenstwo podzielic mozna tylko na dwa typy... grajacy i nie grajacy w warhammera!!
A przeciez w tych kategoriach jestesmy wszyscy bracmi!!![]()
pzdr!
Stary, weź sobie odpuść takie posty jak nie wiesz, że to jest forum o WFB a nie forum RPG z toczącą się właśnie sesją Warhammera. Tu gadamy o grze i o świecie w którym jest umieszczona, jak chcesz bardzo poczuć fluff to możesz pisać kursywą w Khazalidzie ale dyskutuj sensownie i na temat. Takie przepychanki nie są sensowne.kauczuk pisze:stary wez sobie odpusc takie posty jak nie czujesz klimatu i bierzesz to wszystko na powaznie
troche rpg radze, to moze fluff poczujesz i bedziesz z nami gadal
A to Nijlor właśnie. Armię ma zajebistą kto nie widział na żywo niech żałuje. Swoją drogą jedne i drugie karły to bardzo fajne armie, zarówno do grania jak i kolekcjonowania.Filup pisze: Byl koles na turnieju we Wloclawku jakis czas temu (2-3 miesiace...), w ostatniej bitwie gral na pierwszym stole, niezle sobie radzil... ale mu wtedy Pasiakowe WE zrobily z d... jesien sredniowiecza... fajne natomiast mial konwersje.
AHA!BOGINS pisze:
Armie krasnoludów Chaosu częstokroć walczące w czasie inwazji Chaosu, choć niezbyt liczne – charakteryzują się posiadaniem najwyższej technologii wyrobu broni i machin oblężniczo-artyleryjskich.