ELFICKI BAZAR
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: ELFICKI BAZAR
podeślij zdjęcie 1-4 jeśli masz jeszcze modele
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
a sprzedasz ?
część?
część?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Mam na sprzedaz najlepszego rara u HE(tego za 50pkt jakby ktos mial watpliwosci ). Pomalowany, metalowy, 6ed, wzor z rozpostrartymi skrzydlami.
btw.
btw.
wiem, czepiam się, ale... spear'ow, shadow warrior'ow i swordmaster'owSexRocket pisze: 20 speerow
10 shadow warorow
20 sword masterow
Kupię metalowy łeb od smoka Imrika. Niezmiernie i pilnie potrzebny. Płacę jak za zboże Najlepiej kontakt na gilbert_78@wp.pl
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=595898
Do tego dojda jeszcze Silver helmsy, 6 DP, 2x Tiranoc Chariot stary.
Zapraszam do licytacji!
Do tego dojda jeszcze Silver helmsy, 6 DP, 2x Tiranoc Chariot stary.
Zapraszam do licytacji!
ma ktoś jakiś topór z zestawu herosów?
potrzebuję na czempiona WL, czyli starego korhila, cóż uje... ulamalo mu się ostrze toporo i poszlo w jakiś nieznany mi niebyt. Chętnie przygarnę za jakiegoś browara/dwa, no chyba, że ktoś chce jakąś cenę za to ustalić. Pozdro
potrzebuję na czempiona WL, czyli starego korhila, cóż uje... ulamalo mu się ostrze toporo i poszlo w jakiś nieznany mi niebyt. Chętnie przygarnę za jakiegoś browara/dwa, no chyba, że ktoś chce jakąś cenę za to ustalić. Pozdro
- Master of reality
- Oszukista
Ja kupię chociaż jedną
I sold my soul for rock'n roll
Poszukuję maga z zestawu High Elf Lord on Dragon.
Najlepiej żeby był nie sklejony
Najlepiej żeby był nie sklejony
Wisła Kraków.
Kupię 3 lub 8 spearmanów z 5 edycji (atak klonów).
juz nieaktualne!
pozdrawiam
A
juz nieaktualne!
pozdrawiam
A