Ostatnia liga WFB na 7 ed. Warszawa
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
1 Handełek 30
1 Kotlet 30
2 Manfred 28
2 Kalafior 27
3 Rince 27
hehe
znowu mistrzowie wszechświata opanowali 3 pierwsze stoły
Manfred, trzeba zrobić transfer Handełka do nas, bo on tu tylko nie pasuje.
Dajmy mu trochę koksu i prawo pierwszej nocy z dziewczyną Kielona!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja nie wiem 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Kielonie, jak ten paring ma się do Twojej PW? Umówiłem się z Riplejem na dzisiaj, a ten paring wprowadza delikatne zamieszanie.Manfred pisze: 10 Arbiter Elegancji 17
10 Solider 13

EDIT: Już dogadałem się z Arbitrem, więc pytanie nieaktualne.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Kielona nie ma, wysłał mi plik na szybko przed wyjazdem, najwyraźniej zapomniał. Było dzwonić Soliderku byśmy coś zaradzilisolider4 pisze:Kielonie, jak ten paring ma się do Twojej PW? Umówiłem się z Riplejem na dzisiaj, a ten paring wprowadza delikatne zamieszanie.Manfred pisze: 10 Arbiter Elegancji 17
10 Solider 13

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja vs. Solider
838 : 1715
czyli 877pkt. różnicy na korzyść Solidera
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Spoks, daliśmy radę.Manfred pisze:Kielona nie ma, wysłał mi plik na szybko przed wyjazdem, najwyraźniej zapomniał. Było dzwonić Soliderku byśmy coś zaradzilisolider4 pisze:Kielonie, jak ten paring ma się do Twojej PW? Umówiłem się z Riplejem na dzisiaj, a ten paring wprowadza delikatne zamieszanie.Manfred pisze: 10 Arbiter Elegancji 17
10 Solider 13
Dokładnie. Jeszcze raz dzięki za bitewkę, było super, zwłaszcza ja wyszła brama z 11S.Arbiter Elegancji pisze:Ja vs. Solider

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Brama wciągająca 750pkt to jedno, ale moje maksymalnie żałosne deklaracje zasięgów to już inna sprawa. Przy takich błędach jakie popełniałem deklarując strzały z klop nie mam co myśleć o lepszych wynikach.
Bez przesady, miałeś pecha i tyle. Sam mówiłeś, że dawno nie grałeś i tak to się zemściło.Arbiter Elegancji pisze:Brama wciągająca 750pkt to jedno, ale moje maksymalnie żałosne deklaracje zasięgów to już inna sprawa. Przy takich błędach jakie popełniałem deklarując strzały z klop nie mam co myśleć o lepszych wynikach.

Nie na farcie. To się nazywa doświadczenie i wkalkulowane ryzyko.mati.pl pisze:oszukaniec jak zawsze na farcie

- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Zobaczysz Maniek jeszcze kiedyś usłyszysz o "Hrabim Igorze"