Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Ingen175
Kradziej

Re: Piłka nożna

Post autor: Ingen175 »

Nic, podaje dla formalności.
Po prostu nie rozumiem co gość ma na myśli, co chciałby zrobić a on w kółko "jej, dorośnij, nie chce mi się pisać".
Niech poda konkret i przestanie pier....
EDIT: A to gole z wczorajszego meczu :
-1:0 http://www.youtube.com/watch?v=Vd5N0_GWFJs
-2:0 http://www.youtube.com/watch?v=0nxad5rxLHc
-3:0 http://www.youtube.com/watch?v=ZsUfUjC0RzY
-4:0 http://www.youtube.com/watch?v=D8V1wZfipnc
-5:0 http://www.youtube.com/watch?v=ZjVfPXjvBPs

Przyznam ,że jak na naszych patałachów to niezłe. Ta 3 jest całkiem zabawna. A już 5 to hardcore, to nie było potknięcie tylko taka zmyłka, zagrał to tak realistycznie że uczyć się od niego powinien C. Ronaldo.

EDIT2: Ej, a wiecie że smuda powołał na mecz z Kamerunem Brożka i Boguskiego, pierwszy wiadomo ale drugi za co ? Chyba za tą zmyłkę XD

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Dno i metr mułu... Polskie zespoły w europejskich pucharach- jak co roku miałem nadzieję, że może 2 drużyny dostaną się do faz grupowych. Niestety, już w poczatkowym etapie okazuje się, że rywale są zajebiście trudni do przejścia...To co w tym tygodniu pokazazły nasze drużyny to jakiś cyrk... :(

Wczoraj: Lech dostał 0-1

Dzisiaj: Wisła 0-1, Ruch 1-3 i Jagielonia dostaje po dupie 1-2.
Obrazek

Ingen175
Kradziej

Bo Kasperczak eksperymentował, niech on eksperymentuje ale w towarzyskich albo w lidze a nie rozgrywkach europejskich.
A poza tym naszym po prostu brakowało jaj i .... umiejętności gry, ponoć nasi lepsi ale sposób odgrywania, jakieś tricki to wszystko pokazywali Azerowie.
Ja proponuję taką metodę na naszych : http://www.youtube.com/watch?v=rydcDdajRpc
Jeśli to nie podziała to zwolnić wszystkich.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Voodoo pisze: Wczoraj: Lech dostał 0-1

Dzisiaj: Wisła 0-1, Ruch 1-3 i Jagielonia dostaje po dupie 1-2.
najlepiej zagrala z tych 4 zespolow, "dostaje po dupie" rezerwuj dla Ruchu i Wisly :).

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

CzarnY pisze:najlepiej zagrala z tych 4 zespolow, "dostaje po dupie" rezerwuj dla Ruchu i Wisly :).
czy najlepiej zagrała tego nie wiem, bo meczu nie ogladałem :wink: Biorę pod uwagę to, że twoja opinia może być nieco sybiektywna, z uwagi na Twoje preferencje klubowe :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

No kur...kabaret 32 minuty i 0:2. Ja pie..... :roll:
Edit: 0:3 w 34 minuty :evil:
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Polska pilka to dno, ze Wam sie nadal chce to ogladac ;) (ostatni duzy polski klubowy sukces to 1995 rok i awans Legii to 1/4 finalu ligi mistrzow - żal)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

:roll: Bez kitu, ale wstyd... No tak ale jak się ściąga do ligi młode i perspektywiczne gwiazdy jak Wichniarek czy Żurawski to...

Zobaczymy jeszcze jak sobie Ruch i Jagielonia dzisiaj poadzą ale chyba większych szans nie ma :cry:
Obrazek

Ingen175
Kradziej

Ale czego się spodziewaliście ? Kolega Heniu wyszedł bez żadnego środkowego obrońcy, co robił żuraw i sobol to nawet nie będę mówił. A Brożek ? Jak wszedł tak późno to nie mógł nic zrobić. Zresztą ja otworzyłem sobie żywiec porter i tylko z kolegami się śmialiśmy. Nasz żalball można tylko oglądać pod takim kątem, z tego się trzeba śmiać. I modlić się trzeba o to byśmy się jak najmniej skompromitowali na euro. Abyśmy chociaż 1 mecz wygrali, a pozostałe dwa przynajmniej walczyli do końca.

Awatar użytkownika
Jacek_Azael
Masakrator

Post autor: Jacek_Azael »

Ingen175 pisze:Ale czego się spodziewaliście ? Kolega Heniu wyszedł bez żadnego środkowego obrońcy, co robił żuraw i sobol to nawet nie będę mówił. A Brożek ? Jak wszedł tak późno to nie mógł nic zrobić. Zresztą ja otworzyłem sobie żywiec porter i tylko z kolegami się śmialiśmy. Nasz żalball można tylko oglądać pod takim kątem, z tego się trzeba śmiać. I modlić się trzeba o to byśmy się jak najmniej skompromitowali na euro. Abyśmy chociaż 1 mecz wygrali, a pozostałe dwa przynajmniej walczyli do końca.
Tego, że kogo jak kogo, ale trzecią drużynę ligi azerskiej Wisła pojedzie...
-"Im dalej w las, tym więcej drzew"
-"To mały krok dla człowieka, ale dla karła, normalny...;-)"
Obrazek
P.S.WE rare 8ed. ;-p

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

a wiecie że słynny Gabon (vide ex-prezydent K.) jest wyżej w rankingu FIFA niż Polska:D?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Ingen175
Kradziej

I wietnam też, co z tego ? PZPN ma to gdzieś, oni żyją we własnym świecie (a raczej raju, bo za taką kasę to już nie jest zwykłe życie).

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Przywitanie Legii Warszawa i jedno zdjęcie rzuciło mi się w oczy.
Kogo Wam Pan za dziadkiem przypomina ;)
http://sport.onet.pl/fotoreportaze/efek ... oto7303543
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

T-1000?
o kuchwa, koniec swiata jest bliski
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Dmtrij pisze:T-1000?
o kuchwa, koniec swiata jest bliski
Dokładnie :D
Sam kurde myślałem długo czy na pewno jest podobny ale kurde jak w mordę strzelił.
Obrazek

Ingen175
Kradziej

Nie koniec świata tylko arsenalu.
Został wysłany z przyszłości przez legię by nie dopuścić do porażki.

Ps. A wisła znów zmienia trenera, kiedy kurczę ci ludzi się nauczą że nie można w kółko na trenera zwalać, fakt że heniu taktykę to ma kiepską i zmiana rzeczywiście jest potrzebna ale czy nie pomyślałby też ktoś o zmianach w strukturze klubu ?

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Ładny mecz, jedenaście brameczek- było co oglądać =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

A już myślałem , że to nowa polska piłka nożna :D . Uff dobrze , że Arsenal się obudził :D

Awatar użytkownika
MAĆKO
Kradziej

Post autor: MAĆKO »

Jak zobaczylem wynik w TV to myslalem że jakies jaja sobie robią:P

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

a może mi ktoś napisać ile miejsc ma ten stadion ??
Obrazek

ODPOWIEDZ