Mantic Games - konkurent dla GW?
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
To po pierwsze.
Po drugie, idea Mantica to budowanie dużej armii bez oddawania pod zastaw domu i bez klejenia/malowania jej aż do emerytury. Dlatego wszelkie lalki mają spełniać dwa warunki: być tanie oraz błyskawicznie szybkie w konstrukcji.
Po drugie, idea Mantica to budowanie dużej armii bez oddawania pod zastaw domu i bez klejenia/malowania jej aż do emerytury. Dlatego wszelkie lalki mają spełniać dwa warunki: być tanie oraz błyskawicznie szybkie w konstrukcji.
Nigga pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizMAĆKO pisze:to ma być oddzielny system:D przy okazji uzupełniaja szeregi warhammera ale nie jest to ich główny cel:)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Rasti pisze:No to co ten temat Twoim zdaniem robi w dziale WFB ...
Nie wiedziałem gdzie go założyć
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Kurwa Rasti nie narzekaj. Jak ci nie pasuje to się tym po prostu nie interesuj. Mantic robi ładne, tanie i proste figurki nie koniecznie do WFB, Ci którzy mają ochote to będą je kupowac a ci którym się nie podoba to oleją. Tobie się nie podoba i musisz nabijać sobie posty bezsensownym narzekaniem.
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
1. to ty zacząłeś rzucać jakieś kwaśne minki do tego że ten temat jest tu nie potrzebny itd.
2. Kazdy wie jak to jest z manticiem. Jest tak jak to napisałem. Tanie, proste figurki.
3. Czym GW tak u Ciebie zaplusowało że tak ich bronisz odnosząc sie do każdego innego producenta sceptycznie ?
2. Kazdy wie jak to jest z manticiem. Jest tak jak to napisałem. Tanie, proste figurki.
3. Czym GW tak u Ciebie zaplusowało że tak ich bronisz odnosząc sie do każdego innego producenta sceptycznie ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nie zauważyłeś emotikona w mojej wypowiedzi? O gosh!Rasti pisze:TO nie miało dotyczyć autora, a założenia tematu
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Czemu? Kłótnia bo kłótnia ale jednak z tematem związanaRasti pisze:Mógłby jakiś moderator zrobić porządek z tym flame'm?