Moja kontra na Deathstary

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Bo mają 6 IKalesoner pisze:Jeszcze jedno czemu PG z przerzutem maja trafiać moje biedne driadki?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Jakby już wcześniej tego nie czynili....Ogólnie to rozpiska jest bardzo silna i pewnie teraz dużo ludzi zrobi ctrl+c, ctrl+v.
Jeżeli nie będzie dużego zagrożenia ze strony magii od przeciwnika, to BSB siedzi w łucznikach, albo za PG (ma wtedy look out-a na 4+WojtuśŚ pisze:Ale o ile się nie mylę, jeśli masz na sobie BotWD o nie możesz się boostować.
Grając ze skavenami nie rzucisz sobie +4 do tafa.
Gówno sobie wskrzesi, chyba że wyjdzie BSBkiem z oddziału, jak dla mnie dobry układ.WojtuśŚ pisze: @Kaleson jak zabijesz czempiona z amulet of light, to on se go wskrzesi. Championi i muzycy są wskrzeszani jako pierwsi, sztandarowy nie jest wskrzeszany.
Nim Ty wytniesz tych łuczników, nim on Sobie ich nie powskrzesza, nim on się nimi po prostu nie schowa jak będzie ich mało. To Ty zdążysz wytracić swoje najważniejsze oddziały.Lazur pisze:32 First Archers @ 398.0 PtsJab pisze:Łuczników? Ostro
Standard Bearer; Musician
Banner of Eternal Flame [10.0]
1 Captain @ [10.0] Pts
400 punktów to mało według Ciebie?
Pytanie co bardziej go będzie bolało. Magia czy shooting. Więc tutaj akurat bym się nie doszukiwał słabości. A raczej uniwersalności.Kalesoner pisze:Gówno sobie wskrzesi, chyba że wyjdzie BSBkiem z oddziału, jak dla mnie dobry układ.WojtuśŚ pisze: @Kaleson jak zabijesz czempiona z amulet of light, to on se go wskrzesi. Championi i muzycy są wskrzeszani jako pierwsi, sztandarowy nie jest wskrzeszany.