ETC 2010 Live
Moderator: swieta_barbara
Re: ETC 2010 Live
Jakies wyniki??
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Źle coś chyba wcześniej zrozumiałem lub podali blędne info, bo z tego co teraz przeczytałem wynika że Tutaj grał z DE
:

Ale najważniejsze że pocisnąłWales' first win, 14 - 6, our Dwarfs v. Dark Elves

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Chuck Norris
Cisnąć Niemców ile wlezie w Młotka i w 40k Młotków a co 

Zapowiada sie nieciekawie.
Z tego co mi mowil Shino:
Zaba dostal maske. Malal do jednego. Cosmo zrobil maske. Debek przegrywa (chyba sie nie przebil wagonem gralli przez 5 golych knightów i mu sie zjebalo). Crus gra z O&G, ale raczej nie pocisnie, a Furion i Darek chyba w miare wyrównanie. Robson nie mam pojecia.
Ja zrobilem remis ze skavenami z finlandii, która rozjechala kanade w opór.
Wkrótce podam wiecej info
Z tego co mi mowil Shino:
Zaba dostal maske. Malal do jednego. Cosmo zrobil maske. Debek przegrywa (chyba sie nie przebil wagonem gralli przez 5 golych knightów i mu sie zjebalo). Crus gra z O&G, ale raczej nie pocisnie, a Furion i Darek chyba w miare wyrównanie. Robson nie mam pojecia.
Ja zrobilem remis ze skavenami z finlandii, która rozjechala kanade w opór.
Wkrótce podam wiecej info

No to szkoda, szanse na wygraną już pewnie stracili, ale skoro juz jedna porażka jest to standartowo reszte meczy powinni pocisnać 

- swieta_barbara
- habydysz
To jeszcze nie koniec tura, widac ze oboz kondycyjny jednak Niemcom przysluzyl.
Cisnac pozostale, Polska!!!
Cisnac pozostale, Polska!!!
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
#Germany vs. #Poland: 91:69
straszne
No ale dalej możemy powalczyć
Do boju!
straszne

No ale dalej możemy powalczyć

Do boju!

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Po turnieju im oddacie 

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów