Troche przesadzili z tymi figsami. DP za bardzo odje**ny. Crusher teraz wyglada jak Herald, a Changeling bedzie robic za Heralda, bo to co zapodali to jakies 2 lewusy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: KrzysiekW
M.T. pisze:Prewiduję jeden, w końcu to duże bydlę...Arbaal pisze:No i crushera też kupię. Ciekawe tylko czy będzie jeden w pudełku jak pegaz czy trzy modele jak minosy.
odstawiam że 1 bo jest w size 1+ więc GW nie raczy dać 3 bo jest to zbyt grywalne... znaczy chodzi o przyszłą edycję ( teraz też ale z Iconą +d6 do szarzy ), bo będą maszerować ( SV 4+ ) i w końcu to jest 4A z KBVarinastari pisze:Ja stawiam na 3. To zwykły plastik.
Khumanor pisze:głupio pisać post pod sobą... ale dowiedziałem się że nowym AB do 40K będą demony czy w WFB też ?
M.T. pisze:Będą za 3 lata
może być coś w tych plotkachArbaal pisze:Ale fajneSzkoda tylko że mało grywalne
Brakuje jeszcze ramek horrorów. Po za tym obiło mi się o uszy że ma być nowa książka do demonów. Podkreślam że mi się to obiło o uszy a nie twierdzę tak
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.