WROCŁAW
Re: WROCŁAW
Ok to ja będę na 11 to pykniemy.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
a moze ze specialami?
Maryś sprawdzimy jak bardzo wypaczają rozgrywkę, może się troszke pośmiejejmy
Jarekk a Ty jak się na special charkaterów zapatrujesz?
Maryś sprawdzimy jak bardzo wypaczają rozgrywkę, może się troszke pośmiejejmy
Jarekk a Ty jak się na special charkaterów zapatrujesz?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie Dymitrij nie ma co sprawdzać. Wszyscy wiedzą, że Teclis ssie. Dla tego jednego już nie warto ich dopuszczać. Takie moje zdanie
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
a ja tak pokminiłem...że jak ma ograniczenie do użycia 12 PD to juz nie gwałci świata...owszem jest super, ale ma być w końcu najlepszym magiem na świecie![ile on tych czarów poturla? 3 na turę? i nie bedzie miał drugiego Lorda (nawet princa)]
a po drugie ja chce zagrac ze specialami dla funu, żeby zobaczyć jak bardzo zmieniają
a po drugie ja chce zagrac ze specialami dla funu, żeby zobaczyć jak bardzo zmieniają
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Świetnie. Po co mu drugi lord? Rzuca słoneczko i 2 snajperki. Dziękuję postoję. Ja chętnie pogram ale bez speców
ale zabijają go byle harpie:)
ale biorąc pod uwagę, że nie gram HE może jutro zagrasz 4fun i zmierzysz się z Wiedzmim Królem?zagramy na full klimacie, tajne rozpy, scenariusz, specjalne zasady terenów... it can be fun:)
@JareKK ty chcesz grać bez bo nie posiadasz Army Booka nie mówiąc już o tym że nie wiemsz jak włączyć te opcje w ArmyBuilderze
ale biorąc pod uwagę, że nie gram HE może jutro zagrasz 4fun i zmierzysz się z Wiedzmim Królem?zagramy na full klimacie, tajne rozpy, scenariusz, specjalne zasady terenów... it can be fun:)
@JareKK ty chcesz grać bez bo nie posiadasz Army Booka nie mówiąc już o tym że nie wiemsz jak włączyć te opcje w ArmyBuilderze
...
Demonów?? ja pierdolę kiedy Ty wreszcie zrozumiesz, że nie trzeba mieć armii tylko głowę?
Weź przynieś jutro krasnale, ja sobie nimi z Tobą pogram
Demonów?? ja pierdolę kiedy Ty wreszcie zrozumiesz, że nie trzeba mieć armii tylko głowę?
Weź przynieś jutro krasnale, ja sobie nimi z Tobą pogram
To w AB można włączyć specjali? A tak na poważnie to chętnie zagram na specjali orasami. Oni nie mają przegiętych bardzo. Ale to dopiero we wrześniu, gdy mi Morrok - ślimak pomaluje armię
edit. Jarekk ja z tobą nie gram jeśli masz więcej niż 25% proxów.
edit. Jarekk ja z tobą nie gram jeśli masz więcej niż 25% proxów.
jareczek nie ma armybuildera
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Ok to zagrajmy 2 bitwy jedna ze specami a druga bez ale masz mieć podręcznik do darków ze sobą.
gitara Maryś... podręcznik jest na górze, ale coś wymyśle że by móc Ci wszelkie zasady do nich pokazać:) jak chcesz wytnę CI pare stron z pdf i wysle mailem
albo Ci rozpe w html wysle poprostu to sobie skonfrontujesz....tylko pytam czy gramy cos na klimat czy tak jakbyśmy chcei turniej zagrac ze specami (w sensie mam brać silnych czy fajnych lordów:D?
albo Ci rozpe w html wysle poprostu to sobie skonfrontujesz....tylko pytam czy gramy cos na klimat czy tak jakbyśmy chcei turniej zagrac ze specami (w sensie mam brać silnych czy fajnych lordów:D?
Masz PM
Propozycja Regulaminu Turnieju " Warhammer Riding Party"
- Drużyny składają się z 3 graczy (armii)[RÓŻNYCH]
- Z każdej armii wystawiamy pod dwu HEROSÓW (DE Assasin może być)
- Nie ma limitu kosztu Herosów
- Każdy heros musi być na piechotę (Bretoński Paladyn może być wystawiony na piechotę, nie musi brać do tego Virtue)
- Gramy tylko Movement; Shooting; Combat Phase [w sensie możesz wziąć maga, ale nie czarujemy więc po co?]
- Nie ma Combat Resolution! [nie da się posypać ani uciec]
- Nie można rzucić challange [nie bierzcie więć Annoing netlings; Van horstman Speculum]
- Oczywiście można zagrać Ogrem (ale już Hunter nie będzie miał psów) Minotaurem - póki nie dojdziemy do tego że są przewaleni
- Gramy 8 tur
- Victory Points: za zdobycie Fraga 2 punkty; za przeżycie 1 punkt
- Modele widzą 360 stopni
- Gramy na zasady 8edycji
- Rozpoczęcie: Obie drużyny rzucają kostką - zwycięzca pierwszy się wystawia (2 herosów) i zaczyna grę
- Rozstawianie: pierwsze dwa modele wystawione[Drużyna A]=> dwa modele przeciwników (każdy musi się znajdować 16'' od wrogich modeli już stojących)[Drużyna B]=> dwaj hero drużyny rozpoczynającej (15'')[Drużyna A]=>Drużyna B dwaj hero 14'' =>Drużyna A dwu hero 13''=>Drużyna B dwu hero 12'' [proste?:D]
- Wygrywa drużyna która po 8 turach zdobędzie wiecej punktów
Kiedy chcecie zagrać turniej?
- Drużyny składają się z 3 graczy (armii)[RÓŻNYCH]
- Z każdej armii wystawiamy pod dwu HEROSÓW (DE Assasin może być)
- Nie ma limitu kosztu Herosów
- Każdy heros musi być na piechotę (Bretoński Paladyn może być wystawiony na piechotę, nie musi brać do tego Virtue)
- Gramy tylko Movement; Shooting; Combat Phase [w sensie możesz wziąć maga, ale nie czarujemy więc po co?]
- Nie ma Combat Resolution! [nie da się posypać ani uciec]
- Nie można rzucić challange [nie bierzcie więć Annoing netlings; Van horstman Speculum]
- Oczywiście można zagrać Ogrem (ale już Hunter nie będzie miał psów) Minotaurem - póki nie dojdziemy do tego że są przewaleni
- Gramy 8 tur
- Victory Points: za zdobycie Fraga 2 punkty; za przeżycie 1 punkt
- Modele widzą 360 stopni
- Gramy na zasady 8edycji
- Rozpoczęcie: Obie drużyny rzucają kostką - zwycięzca pierwszy się wystawia (2 herosów) i zaczyna grę
- Rozstawianie: pierwsze dwa modele wystawione[Drużyna A]=> dwa modele przeciwników (każdy musi się znajdować 16'' od wrogich modeli już stojących)[Drużyna B]=> dwaj hero drużyny rozpoczynającej (15'')[Drużyna A]=>Drużyna B dwaj hero 14'' =>Drużyna A dwu hero 13''=>Drużyna B dwu hero 12'' [proste?:D]
- Wygrywa drużyna która po 8 turach zdobędzie wiecej punktów
Kiedy chcecie zagrać turniej?