Stary Klinkiera 7 w Sopocie 15.08.10 2350 pkt.
Re: Stary Klinkiera 7 w Sopocie 15.08.10 2350 pkt.
Trochę się późno ogarnąłem. Proszę o zapisanie
proszę wykreślić spotkamy się dopiero na DMP
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Za gokishem, Panowie, prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości, kombinujemy skład, do końca tygodnia się zdeklarujemy, ale jeśli tak, to pewnie nas będzie 4 z BDG
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Rozmawiałem przed chwila z Pająkiem i:
- istnieje ryzyko (niewielkie) że turniej nie odbędzie się jutro najpóźniej ma być konkretne info co do tego, ale jest to nikła szansa, więc no stress. Zakładamy że turniej będzie i pobawimy się w ludziki - think Positive .
- Może będzie wiekszy limit graczy, po potwierdzeniu że tur będzie trzeba będzie pomyśleć o logistyce i zwiezieniu większej ilości stołów. Także sprawa jest rozwojowa
- istnieje ryzyko (niewielkie) że turniej nie odbędzie się jutro najpóźniej ma być konkretne info co do tego, ale jest to nikła szansa, więc no stress. Zakładamy że turniej będzie i pobawimy się w ludziki - think Positive .
- Może będzie wiekszy limit graczy, po potwierdzeniu że tur będzie trzeba będzie pomyśleć o logistyce i zwiezieniu większej ilości stołów. Także sprawa jest rozwojowa
-
- Chuck Norris
Liczę na większy limit miejsc to i Koszalin ruszy swoje 4 litery
No to petarda, że przyjedziecie.
Ilu was byłoby was ? Żebym wiedział ile stołów kombinować.
Sala jest potwierdzona, więc 15.08 turniej jest.
Ilu was byłoby was ? Żebym wiedział ile stołów kombinować.
Sala jest potwierdzona, więc 15.08 turniej jest.
Gdybym nie obiecal ojcu, ze przyjade do niego tez bym sie zjawil, a tak see you on DMP
-
- Chuck Norris
Wielkie plany skończyły się szybko, najmocniej przepraszam za zamieszanie, z wielu chętnych zostało 1 więc nie opłaca się przyjeżdżać. Dziękuje za dodatkowe miejsca dla nas ale nie tym razem do zobaczenia na DMP.
Blaty są. Limit zwiększony do 31 osób. Zapraszamy więc.
Ostatnio zmieniony 11 sie 2010, o 15:43 przez Michał, łącznie zmieniany 1 raz.
- PapaProtoss
- Wałkarz
Zapisz proszę
"Jestem Żółtą Magnetyczną Gwiazdą, która otacza centralny, zielony Zamek Symbolizacji
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."
Przewodnikiem mi Żółty Samoistny Człowiek
Jestem otwarty dla wyższych wymiarów
I przekraczam granice wyobraźni..."