Armia zjednoczonego Cesarstwa 01.04 - Pistoliers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Chyba nie zepsułem.
Piszcie co chcecie ja jestem zadowolony.

Bardzo ładny ołtarz, marmur świetnie Ci wyszedł, Volkmar też bardzo dobry. Jakoś nie widziałem tego gryfa, gdy patrzyłem na wipy, ale teraz też bardzo mi się podoba
Świetna robota 

Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
Fajowy
Nie pasi mi tylko połączenie grzywy z głową u gryfa
Takie jakby wcięcie sie robi
A złoto jest akurat. IMO jest idealne jak na ołtarz 

... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Tiger Brown
- Kradziej
Fajnie wyszło.
Efekt końcowy o wiele lepszy, niż się z WIP-ów zanosiło. Pierwsze skojarzenie z gryfem z pierwszej fotki - lotniskowiec. Koniki faktycznie muszą mieć magiczny pałer, żeby cwałować z taką furą.
Efekt końcowy o wiele lepszy, niż się z WIP-ów zanosiło. Pierwsze skojarzenie z gryfem z pierwszej fotki - lotniskowiec. Koniki faktycznie muszą mieć magiczny pałer, żeby cwałować z taką furą.

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
fajnie wyszło. Gryf naprawdę spoko, tylko go nieco przywashować. Jedyny mankament moim zdaniem to to, że Volkmar ma tam strasznie ciasno i wygląda jakby był wciśnięty w ten rydwan. Gdyby gryf miał inną pozę, był bardziej pionowo ustawiony, było by ok. Teraz Volek jest schowany między woźnicą i gryfem. Może podwyższyć ten piedestał na którym stoi rzeźba? najlepiej jakby było stopniowo - najniżej woźnica, potem na podwyższeniu klecha i najwyżej pomnik.
- Tiger Brown
- Kradziej
... a potem czekamy do pierwszego wyboju i patrzymy, jak się ta cała piramida wyp...ala!Może podwyższyć ten piedestał na którym stoi rzeźba? najlepiej jakby było stopniowo - najniżej woźnica, potem na podwyższeniu klecha i najwyżej pomnik...

"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
I właśnie dlatego charioty nie mogą robić marszuTiger Brown pisze:... a potem czekamy do pierwszego wyboju i patrzymy, jak się ta cała piramida wyp...ala!Może podwyższyć ten piedestał na którym stoi rzeźba? najlepiej jakby było stopniowo - najniżej woźnica, potem na podwyższeniu klecha i najwyżej pomnik...

Wbrew pozorom wcale tak trudno się nie maluje. Bardzo pomocny okazał się artykuł z Chest of Colors. Ja jednak ograniczyłem się jednie do Delvan Mud (w różnych stopniach przejrzystości ) na białym podkładzie.jamakot pisze:sam marmur zrobiłeś (znaczy pomalowałeś żeby wyglądał jak marmur)?
Tak poza tym, teraz przerwę prace nad Imperium i wezmę się za projekty poboczne typu najemnicy, Arabowie czy kosmiczne smerfy.
konie karmione spaczeniem jak slavi przy WLC:P
moim zdaniem za filigranowy ten rydwan na taki wielki złoty posąg z kawałem marmuru. złoty płaski, brązowy nie wycieniowany.. no i wolałbym jakby statua z podestem były w jakiś sposób częścią powozu a nie wrzuconym towarem:/
moim zdaniem za filigranowy ten rydwan na taki wielki złoty posąg z kawałem marmuru. złoty płaski, brązowy nie wycieniowany.. no i wolałbym jakby statua z podestem były w jakiś sposób częścią powozu a nie wrzuconym towarem:/
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Nowy projekt.

Wygląda świetnie, prawdziwy jeż
Czekam na postępy:)

Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/