Zemsta jest slodka co?

Moderator: swieta_barbara
Mało powiedziane. Byłem tak załamany swoją wczesniejszą postawą, ze zaraz po smierci lorda vampira ryknałem ile tylko miałem siły "Vampire Lord is fucking death"!!!!! Cała sala spojżała na mnie jak na debila, ale miałem to gdzies bo musiałem dać upust temu co się we mnie cały turniej zbierało. Potem podziękowania od duńczyków. To akurat była zajebista chwila.Ziemko pisze:Debek brawo za maske na tym fuksiarskim Wlochu, ktory rok temu taki sam wynik powinien dostac
Zemsta jest slodka co?
4 kumpli pojechalo do Moskwy na tydzien popic, posmiac sie i pograc w figurki.Daw pisze:Karli.
Powedz jak na Froncie wybieraliście ekipę do wyjazdu do Rosji? Może to być ciekawe ponieważ w relacji chyba nie napisaliście choć relacja była genialna
O, to nie tylko ja mam takie myśli.Cosmo pisze:Pomijajac oczywiscie wywiad srodowiskowy w samochodzie na temat swiata i armii 40k na wypadek gdyby zadomowila sie u nas jednak 8ed ;P
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.